Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 22. decembar 2015. godine

Biku se smeši strasna veza sa Škorpijom, Lav je danas taličan za Raka, Devicu i Vagu, ali ne i za sebe, a Vodolija ne odoleva tajnim vezama. Danas je utorak, dan Marsa, a ovo je dnevni horoskop za 22. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Morate ovaj put da obratite pažnju na eventualne laži nekih kolega. Malo perfidna situacija kod vas ovaj put otvara pandorinu kutiju pa se savetuje da ne hajete za nekim stvarima ako se nisu mogle desiti baš u tom momentu jer za sve ostoji druga šansa.

Ljubav: Veliki ljubavni flert se kod vas nazire ali neko je ovde mlo pritajen. Nempojte ulaziti u konfliktne situacije zbog neproverenih informacija.

Zdravlje: Neke stvari ćete morati radikalno da menjate što se vašeg zdravlja tiče.

ovan-planina-horoskop
pixabay.com ©

BIK

Posao: Nečije želje su da vam pomognu kako bi izneli ceo posao do kraja pa se nemojte libiti da ne pružite nešto više od svojih kompetencija vašim saradnicima. Pokušajte da se navikavate da radite i po nekoliko poslova jer ste dovoljno edukovani u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Strast na pomolu sa jednom Škorpijom koju uporno zaobilazite pa se potrudite ovaj put da ispoštujete dogovor da nećete pobeći.

Zdravlje: Posetite ginekologa (urologa).

BLIZANCI

Posao: Dobra poslovna šansa ovaj put daje prednost odličnoj saradnji pa ove stvari možete da shvatite potpuno kao reakciju na dati posao koji ste dovoljno razradili do sada. Imate još ideja u rukavu ali neka ostanu za sada jedna tajna.

Ljubav: Imaćete nekoliko prilika naročito oni slobodni. Flert u velikom jeku kod vas. Bilo bi dobro da iskoristite ovaj period za jedno veliko opuštanje.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Imate šansu da potpišete važan ugovor ovaj put pa bi bilo dobro da razmislite o još nekoliko saradnika koji bi svakako bili od pomoći ovaj put. Jedan Lav bi vam u poslu bio velika podrška jer je to neko ko je dovoljno dugo u poslu kojim počinjete da se bavite.

Ljubav: Šarmantna osoba na pomolu pa možete uz nju i da se dovoljno dobro opustite kako bi mogli da na jedan povoljan način transformišete energiju.

Zdravlje: Relativno dobro.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link