Ovnu pomažu Bik i Jarac, Blizanci ne razumeju partnera, Raka čeka iznenađenje, Lav i Devica u ljubavi, Vaga ima izraženu intuiciju, Škorpiju muče finansije, Strelac u ljubavi sa Vodolijom, a Ribe osećaju veliko rasterećenje. Ovo je današnji horoskop za danas 21. maj 2016. godine.

OVAN

Posao: Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Umete da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika možete očekivati bez izgovora. Umete da se privučete i potražite ono što vam pripada. Vaš poslovni segment nije loš.

Ljubav: Morate da se dovoljno dobro otvorite prema osobi na koju često mislite. Jedan strelac je odlična solucija za vas pa se prepustite čarima ljubavi prema osobi na koju često mislite.

Zdravlje: Odlično ovaj put.

BIK

Posao: Pokušaj da se domognete bolje poslovne šanse može da padne u vodu, jer nemate osnovu za ono što vam se trenutno čini kao odlična solucija. Isuviše prepreka za nešto što vam se učinilo kao odlična šansa je na pomolu ovaj put.

Ljubav: Vaš stav je pomalo loš kada su vaše zajedničke priče sa partnerom u pitanju. Imate sjajnu mogućnost da se pomirite ukoliko ste imali razmirice. Ne odustajte od činjenice da možete da uspete u emotivnom životu.

Zdravlje: Nemate velike probleme na polju zdravlja.

dnevni-ljubavni-horoskop-magnolija-zena
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Volite da se dajete u svom poslovnom segmentu i nećete se dvoumiti čak ni da budete dovoljno u srži zajedničkog interesovanja u kome se povremeno čini da ste na dohvat ruke vašeg uspeha. Ne očajavajte ukoliko se u prvi mah ne ispune vaše želje.

Ljubav: Ukoliko ste sami možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate. Pokušajte da se otvorite dovoljno dobro, pa ćete i u tom segmentu dosta dobro i proći.

Zdravlje: Pazite se većih zalogaja.

RAK

Posao: Iznenađenje koje možete da imate je nešto što možete da očekujete bez rezerve. Imali ste dovoljno vremena da se predomislite ali vi to nećete učiniti ni pod pritiskom koji osećat eveć duže vreme. Ukoliko dođe do promene možete da budete loše po vas.

Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se sa lakoćom približite osobi na koju mislite. U suštini ste na pravom putu i ne dozvolite da se vaše ideje protežiraju na pogrešan način.

Zdravlje: Budite odgovorni prema svom telu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here