Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 21. januar 2016. godine

Ovan prinuđen na timsku igru, Lav dominira, Blizanci u haosu, Rak željan uspeha, Devicu sustiže umor, Vaga i Škorpija daleko od ljubavi, a Vodolija pred novom šansom. Ovo je horoskop za danas, 21.01.2016.

OVAN

Posao:  Mislili ste da ćete ostati na cedilu što se podrške tiče, ali ovaj put niste u pravu. Imaćete dovoljno savetnika za sve što vam bude trebalo jer se ova akcija tiče svih u grupi ne samo vas. Nije na odmet da odbacite svoj pesimizam i počnete da radite onako kako ste se dogovorili timski.

Ljubav: Neko je još uvek u vas potajno zaljubljen. Možda je vreme da otkrijete ko bi to mogao da bude.

Zdravlje: Sitne glavobolje mogu da vam prave problem.

BIK

Posao: Okruženje vam je u redu sa jedne tačke gledišta. Međutim, ono što treba da se promeni to je samo nešto sitno u odnosu na ceo program. Ovde je dominantno to da ste možda sami vi najviše uključeni u ovu promenu kroz vaš lični stav. Rad na sebi vam je jako bitan pa razmislite o tome.

Ljubav: Ovan je možda neko ko vam odgovara danas po senzibilitetu kao i osobe rođene u znaku Strelca. Ovo važi za one koji su slobodni dok kod zauzetih nema neke promene.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Malo ste u haosu, pa se preporučuje da sačekate sa izvršavanjem obaveza kako bi mogli da iznesete akciju na jednom zavidnom nivou. Možda vam se otvore vrata inostranstva, ali za sve bi bilo dobro da malo sačekate jer aspekti koje tek očekujete su mnogo bolji nego sada.

Ljubav: Isuviše ste zaljubljeni pa ste na ivici da priđete osobi na koju mislite. Aspekti su vam solidni i nemate razlog da to i ne učinite.

Zdravlje: Imate povremenu srčanu aritmiju.

RAK

Posao: Marljivi ste u poslu i željni uspeha na neki način. Kolege primećuju vaš trud. Sitnim koracima umete da se snađete na neki način pa vam imponuje što ste na pravom glasu. Nećete imati ni većih problema inače pa se možete opustiti u istom tempu kao do sada.

Ljubav: Malo ste se distancirali od osobe koj vam je do skoro mnogo značila. Niste vi krivi što aspekti preko vašeg polja ljubavi daju slabije vibracije na emotivnom polju.

Zdravlje: Proveravajte krvni pritisak.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link