Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 21. decembar 2015. godine

Strelac gori od želje, Lav mora da sačeka, a Bika će razoružati jedna Škorpija. Vaga živi u prošlosti, a kod Škorpije neko nov na pomolu. Danas je ponedeljak, dan Meseca, a ovo je dnevni horoskop za 21. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Dan počinjete sa izuzetno jakim tempom ali vi svakao znate šta radite pa se savetuje takav vid poslovanja jer se uviđa trijumf. Biće to veliko iznenađenje za sve prisutne jer vama ovaj put ne manjka ni entuzijazma ni volje. Jednostavno rečeno dana za pobede.

Ljubav: Možda se budete ustručavali da priđete jednoj osobi ali na kratko. Danas je dan akcije i vi ste toga svesni pa neće dugo trajato oklevanje na ljubavnom planu. Očekuju vas prijatan  poslepodnevni suret.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Vaše želje su ovaj put ogromne naspram mogućnosti pa vas to dovodi danas u mali disbalans pre nego u konstruktivno rešenje. Savet je da spustite loptu i da pokušate sa razumom da ovladate energijom koja i nije toliko loša koliko vaši trenutni stavovi.

Ljubav: Možete biti skloni iluzijama pa jedna Škorpija može da vas razoruža i spusti na zemlju. Nemojte joj previše verovati jer možete doći u situaciju da vas samo izmanipuliše.

Zdravlje: Pazite na psihu. Odmarajte  se više.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Ovaj put imate duple zahteve od saradnika pa ste u nedoumici kako će sve ispasti. Više se nazire suvo mišljenje nego i konkretna akcija ovaj put ali to je samo lično vaš izbor. Koliko budete radno angažovani toliko ćete realno i dobiti. Na vama je da odlućite da li ćete se više baviti razvijanjem poslovne strategije ili ćete zasukati rukave i pomoći saradnicima.

Ljubav: Jedna osoba mnogo pati za vama i zbog toga prolazi kroz teško iskustvo. Obratite pažnju na nekoga ko je ranije bio u priči jer od sudbine nećete moći da pobegnete.

Zdravlje: Relativno dobro.

RAK

Posao: Malo ste sami ovaj put okrenuli sreći leđa jer imam osećaj da su vas već neke stvari prethodno isušile i nemate toliko volje pa čak i sa ovako dobrim aspektima koji vam se smeše. Možda bi bilo dobro da sa nekim Lavom sarađujete ovaj put jer bi vam ovakva osoba bila izuzetna podrška.

Ljubav: Sve se svodi samo na priču i suvu stranu vašeg srca. Kao da ste se malo začaurili a naročito muški predstavnici ovog znaka.

Zdravlje: Mali problemi sa nazebom.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link