horoskop-za-danas-hrana-ljubavi
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 2. mart 2016. godine

Ovan komunikativan, dodatni posao za Bika, Blizanci u dinamici, garatnovan cilj za Raka, Lav na čekanju, Devica naplaćuje dugove, Vaga strateški planira, dobre šanse za Škorpiju, Strelac zna šta hoće, Jarac na vrhuncu moći, Vodiliji se svet nudi na dlanu, Ribe misle na prošlost. Ovo je dnevni horoskop za 02.03.2016.

OVAN

Posao: Vaš nemirni duh je ovaj put dovoljno konstruktivne prirode da ste spremni da drugačije postavite stvari na polju posla kako bi dobili solidnu energiju koju ne morate da crpite na nepotrebnim segmentima. Vi ste kovač sopstvene sreće jer imate izuzetno naglašenu intuiciju.

Ljubav: Volite da se družite i zabavljate. Izuzetno ste komunikativni. Moguće da ćete sresti osobu koja je na neki način karmički postavljena kroz vaše peto polje ljubavi.

Zdravlje: Imate višak energije.

BIK

Posao: Oni koji grade karijeru, imaju odličan period pred sobom da nešto konkretno privedu kraju. Otvoriće vam se još jedan dodatni posao oko novog projekta i timskog rada, koji će vam pričiniti veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Zaljubljeni ste u svog šefa. Neće vam teško pasti da ostajete i duže na poslu kako bi svoju emotivnu stranu ispunili užicima.

Zdravlje: Mogući dentalni problem.

danasnji-horoskop-ljubavni-zal
negativespace.co

BLIZANCI

Posao: Ako ste kojim slučajem student koji nije položio test, evo prilike da se ta agonija privede kraju. Veliki uspeh onima koji uče, prilikom ocenjivanja donosi deveto polje u jednoj benefičnoj energiji predstavnicima vašeg znaka.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, možete se zaljubiti u osobu koju ćete slučajno sresti. Ne prihvatajte pasivni stav, jer se od vas traži dinamika kojom možete mnogo toga da postignete na polju ljubavi.

Zdravlje: Nećete se žaliti na bolove.

RAK

Posao: Borićete se još neko vreme za svoja prava na polju finansija, jer smatrate da zaslužujete više. Ne dozvolite da vas neke situacije pokolebaju, na putu kojim ste krenuli. Vaš cilj je nešto što je zagarantovano, pa samim tim ne morate da imate izgovor ako ponekad dođete u situaciju da ne možete postići sve što ste zacrtali.

Ljubav: Možete imati iznenadni susret na polju posla ili fakulteta ako ste kojim slučajem student. Otvorite se dovoljno na ovom polju kako bi vam dan prošao u lepom sećanju.

Zdravlje: Odmorite se.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share