danasnji-horoskop-sunce-ljubav
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 2. maj 2016. godine

Lav gubitnik dana, Bik i Rak u ljubavi, Ovan u konfliktu, Jarac mudar, Vaga sa podrškom, Strelac umoran, Ribe i Devica se drže, Vodolija nije sama, Škorpija okružena udvaračima, a Blizanci bez rizika. Ovo je današnji horoskop za 02.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate pionirski duh i ne želite da se odvojite od sopstvenih načela. Smatrate da su oni isuviše ispravni za ono što tek treba da sledi. Imali ste možda manji konflikt sa osobama, koje vam nose odlično razrešenje situacije u daljem toku rada.

Ljubav: Možda budete razmišljali o osobi koja vam je bila draga već odavno. Nemate nameru da se suočavate sa svojim emocijama još neko vreme.

Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Povremeni gubici na koje ste već odavno spremni imaju jaku konotaciju u vašem finansijskom segmentu, jer vas vuku u odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo. Morate da se povinujete u datoj situaciji.

Ljubav: Uživate u čarima jednog Raka. Odlično se razumete i nemate nameru da menjate status koji trenutno imate. Možete da se pohvalite svojim ljubavnim životom.

Zdravlje: Lupanje srca.

dnevni-horoskop-knjiga-ljubavi

BLIZANCI

Posao: Vaša komunikativnost vam je zaštitni znak i nećete morati da se suočavate sa raznim rizicima koji su oko vas trenutno. Imate odlično čulo zapažanja da ćete moći da prevaziđete sopstveni ego u pojedinim trenucima, kada osetite pritisak okruženja.

Ljubav: Ne želite da se rasplinete od emocija kada je partner u pitanju, koliko se od vas očekuje mnogo bolje rešenje kada je poslovna strana u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Preduzetnički duh vas tera na krupne promene, jer ne uviđate mnogo veliki problem, koji vam se trenutno nameće imperativno. Imali ste i vi svojih ideja, ali su one trenutno u drugom planu. Povinovaćete se trenutnom položaju koji ste stekli.

Ljubav: Vaše emocije su na mestu i nemate problem na polju ljubavi. Odlična komunikacija sa partnerom je ono što vas održava u životu.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share