Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 2. februar 2016. godine

Ovan na testu, Bik u ljubavi, Blizanci zaljubljeni, Rak preduzetnik, Lavu ide dobro, a Devici loše, Vaga na korak do uspeha, Strelac sa Bikom, Jarac uplašen, Ribe na dobitku, Škorpiji lađe tonu, a Vodolija više sreće nego pameti. Ovo je horoskop za danas, 02.02.2016.

OVAN

Posao: Ostavićete nešto iza sebe, nije vredno pažnje ono što vam se nudi kroz razgovor sa ljudima iz vašeg okruženja. Dovoljno novca ćete zaraditi tek kroz vreme. Nemojte odustajati pre vremena od svog cilja.

Ljubav: Imate razloga da se na neki način pozabavite dovoljno sa situacijom koja vam se plasira od strane vašeg emotivnog partnera. Ovde je neko na testu.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Neprijatna situacija na vidiku i na velika vrata se ovde uviđa da ćete imati nepovoljnosti što se samih poslovnih aktivnosti tiče. Imaćete veliku promenu plana. Neko bi mogao da vas dodatno iscrpi.

Ljubav: Karmička ljubavna priča je na pomolu. Više se bavite time kako će sve sve odigrati i imate veliku tremu.

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

horoskop-ljubavni-suma
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Imate malo depresivnu situaciju u bilansu na poslu kojim se bavite. Budite u kondiciji kako bi izneli celu situaciju na viši nivo. Ne dozvolite da se kockice pogrešno sklope. Na neki način imate i pomoć sa strane.

Ljubav: Imate dovoljno razloga da se pozabaveite svolim ljubavnim životom. Neko je ostavio veliki utisak na vas i nije na odmet da popričate sa tom osobom.

Zdravlje: Bilo bi dobro da odete na sistematski pregled.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh teško da neko može da zaustavi. Budite uvereni da ste na pravom putu i da nemate razloga za paniku. Na neki način ste dovoljno dobro proučili celu situaciju i nemate razloga za brigu. Budite originalni i ne dozvolite da se neko bespotrebno meša u vaše odluke.

Ljubav: Malo lošija slika ljubavnog života vas navodi da brzo menjate svoje odluke u vezi osobe koja je iskrena prema vama. Niste baš poetski raspoloženi.

Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link