lezaljka-planina-horoskop
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 2. april 2016. godine

Ovan indiferentan, Bik razočaran, Blizanci imaju priliku za zaradu, Raka iznenađuje Vodolija, Lav ne želi promene, Devica uspešna, Vaga tužna, Škorpija indiferentna, Strelac i Jarac dobro zarađuju, a Ribe otkrivaju tajne. Ovo je današnji horoskop za 02.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušavate da se skoncentrišete na poslovne aktivnosti, koje trenutno imate jer uviđate da ste pomalo zakasnili, kada je finiš u pitanju. Dobijate prvu opomenu za svoje neizvršene obaveze. Niste jedini na poslu sa ovakvim tretmanom. Kolege su možda u lošijem položaju.

Ljubav: Partner traži malo više nežnosti, ali uviđa vašu indiferentnost i to ne može da vam oprosti. Pokušajte da izgladite odnos u toku dana.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

BIK

Posao: Imate otežanja finnsijske prirode i niste svesni u kakvom ste problemu. Produbljena entropija u vašem dzepu može biti učestala. Moraćete da napravite transformaciju celog programa na kome trenutno radite.

Ljubav: Niste se nadali da će vam partner u ovom trenutku okrenuti leđa. Pomalo ste razočarani, kada su emocije u pitanju. Treba da se više družite sa pozitivnim ljudima.

Zdravlje: Učestala zubobolja.

danasnji-horoskop-planinski-vazduh
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Niste se dvoumili oko izbora trenutnog posla. Znali ste da je to pravi izbor za vas. Očekejte da ćete imati danas odličnu finansijsku priliku. Ovo važi, naročito za one, koji se bave trgovinom. Ukoliko je u pitanju berza, imate malo šanse da nećete uspeti.

Ljubav: Lav je na prvi pogled odličan izbor. Ne morate da se zadržavate samo na jednom izboru jer ćete imati šansu da birate. U glavnom osobe sa vatrenim elementom su pravi izbor.

Zdravlje: Pazite na poveće zalogaje.

RAK

Posao: Iznenađenje koje vam sprema Vodolija je nešto što vam je izuzetno važno, kada je vaš finansijski priliv u pitanju. Niste neko ko će da gubi, jer vaša kardinalna priroda je na potezu. Ne odustajete od namere koju trenutno imate.

Ljubav: Pomalo ste okrenuli leđa partneru. Niste dovoljno otvoreni na polju emocija. Bilo bi dobro da obratite pažnju na ono što vam partner poručuje.

Zdravlje: Možete imati stomačnih problema, ovaj put.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share