Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. mart 2016. godine

Ovnovi u staroj priči, pozitivno okruženje za Bikove, Blizanci strogi u poslu, Rak u lošem raspoloženju, Lav u lošem odnosu sa kolegama, ostvarenje ciljeva za Devicu, Vaga danas brzo odlučuje, spore promene kod Škorpije, Strelac ima zamoran posao, Jarac čvrst u svojim stavovima, Vodolija obožavana, a Ribama stiže novac iz inostranstva. Ovo je današnji horoskop za 19.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ponovo ste u staroj priči i vi tako želite. Ne morate da se pravdate ako dođete u sukob zbog neopravdanih izostataka jer se podrazumeva da propusta mora biti. Na vama je ceo zadatak i solidno ćete ga završavati.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u Jarca možete biti pomalo razočarani. Osećate nečiju indiferentnost i niste spremni da povučete veliki kamen za sobom.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Imate motiv da neke rutinske stvari promenite, bar na kratko ovaj put, pa makar bilo loše postavljena planeta koja je zadužena za vaše trenutno raspoloženje. Bićete bar okruženi pozitivnim ljudima.

Ljubav: Osoba koja je u vašoj blizini nije daleko ni od vašeg srca. Bićete u odličnoj formi, pa se provedite lepo na jednom izlasku u šetnju ili džoging.

Zdravlje: Odlično.

zena-horoskop
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Isuviše ste strogi kada je u pitanju rad koji vam se protežira. Imate imperativan stav skoro naredbodavajući pa se kolegama čini da ste pomalo neiskreni i da niste u svom fazonu. Imate šansu da neke stvari dovedete u red.

Ljubav: Emocije su pomalo u padu kod vas. Može da se desi da zavaravate sami sebe, kada je u pitanju osoba pored vas, jer ste već odavno uvideli da od ove veze nema neke nade.

Zdravlje: Ukoliko imate dijabetes, savetuje se stroga kontrola.

RAK

Posao: Imali ste veću želju ranije kada su u pitanju finansije koje očekujete. Nećete biti loši što se novčanika tiče već ćete biti pomalo razočarani vašim trenutnim raspoloženjem.

Ljubav: Jedna Škorpija je odlična nada kada je u pitanju vaš emotivni status ukoliko ste slobodni. Oni zauzeti mogu biti skloni površnom flertu.

Zdravlje: Pokušajte da se prodrmate.

Idi na sledeću stranu > 

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link