Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. januar 2016. godine

Bik i Jarac u poslovnoj saradnji, Lav pleni šarmom, Devica nema vremena za partnera, a Vodolija ušla u zonu rutine. Ovo je horoskop za danas, 16.01.2016.

OVAN

Posao: Bilo bi dobro da napravite rezime svojih obaveza jer ovde se nazire i dovoljno prostora za dodatne aktivnosti. Nije na odmet da se posavetujete sa svojim pretpostavljenim u vezi ove odluke zbog nekih eventualno ispravki u celoj priči jer postoji mogućnost da nešto precenite na nekom nivou.

Ljubav: Osoba na koju mislite je možda zauzeta. Nije na odmet da se povremeno okrenete za starom simpatijom jer ovde priča još nije gotova.

Zdravlje: Niste u većem problemu.

BIK

Posao: Finansije su vam jako bitne. Imate ideju ali ne i dovoljno onih koji bi sa vama podelili rizik posla u koji bi ušli. Jarac bi mogao da vam izađe u susret na nekom nivou pa se dovoljno integrišite sa ljudima da dođete do takve osobe koja će vam u svakom slučaju dovoljno pomoći.

Ljubav: Škorpija vas odavno gleda ali vi kao da to ne primećujete. Imate dovoljno jaku intuiciju da se može desiti da ovu osobu i na neki način odbijete.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

BLIZANCI

Posao: Ortačka priča na pomolu. Imate još dovoljno saradnika koji bi se bavili onim čime se i vi trenutno kroz fokus ispunjavate. Imate prioritete pa ćete u tom stilu i završiti posao koji je zamoran po vas. Skloni ste velikim promenama i u tome se nećete zaustaviti.

Ljubav: Više nežnosti ovaj put od strane partnera se nazire na velika vrata. Bićete iznenađeni ovom energijom od strane aspekata koji se trenutno naslućuju.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

RAK

Posao: Možda ste previše vezani za ljude koji vam ne doprinose u poslovnom smislu. Nije na odmet da se polako iz cele postojeće priče polako povučete. Neko bi i mogao na tom putu da vam izađe u susret pa se ovde uviđa još dodatnih kontakata ali samo ako se vi otvorite na ovom segmentu.

Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni da nemate nikakve zamerke prema osobi koja vam je izuzetno draga. Ovde je prisutna hemija na zavidnom nivou.

Zdravlje: Pucate od zdravlja.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
91 Shares
Share via
Copy link