jarac-horoskop-ljubavni
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. april 2016. godine

Ovan ima udvarače, Bik u centru pažnje, Blizanci u flertu s Lavom, Raku novo poznanstvo, Device upoznaju Vagu, Škorpija ljubomoriše, Strelac ima podršku, Jarac u neprijatnoj situaciji, Vodoliji podmeću nogu, a Ribe moraju da se menjaju. Ovo je današnji horoskop za 16.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko uvidite nove poslovne šanse nećete se dvoumiti da ih dobro pogledate i uhvatite zalet za nešto bolje u svom poslovnom portfoliju. Ne morate da se hvatate za svaku reč svojih saradnika, koji su pomalo zgranuti kada su u pitanju vaše odluke.

Ljubav: Niste imuni na nečije udvaranje. Imate šta da ponudite bez izuzetka. Ne morate da se stidljivo pokazujete u svakom slučaju, jer vam stoji odličan emotivni zalet ovaj put.

Zdravlje:  Ne morate da se dvoumite oko sistematskog pregleda.

BIK

Posao: Nekome ste mnogo više u fokusu nego što ste mislili. Biće odličan poslovni aranžman ukoliko se uključite u raspravu, koja vam ovaj put donosi mnogo bolji poslovni plasman. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog plasmana.

Ljubav: Bićete zadovoljni datom situacijom, kada su emocije u pitanju, jer imate osećaj zadvoljstva na koji ste računali pored partnera, koji vas pozitivno motiviše.

Zdravlje:  Grlo vam je slaba tačka.

danasnji-horoskop-posao-leptira
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate i vi šta da kažete kada je poslovna prilika u pitanju. Niste imuni  na konkurenciju, koja vam ne dozvoljava,veći plasman na tržištu. Bićete na boljoj poziciji kroz neko vreme. Ukoliko se ne prilagodite, čekaćete sledeći krug za nešto više.

Ljubav: Imate solidne šanse da se upustite u flert sa jednim Lavom. Ukoliko ste slobodni iskoristite ovo vreme za nešto više.

Zdravlje:  Vaš srčani mišić danas može lošije da reaguje.

RAK

Posao: Uviđate da ste se pomalo loše izražavali prema svojim pretpostavljenima. Biće dovoljno razloga da se oslobodite trenutnih, stega koje osećate. Ne morate da se brinete oko ishoda, koji vam ne znači u ovom trenutku, jer su vaše finansije solidne.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, ne morate da se dvoumite oko izbora partnera ukoliko ste sami. Imate odličnu priliku da se upoznate sa osobom na koju često mislite.

Zdravlje:  Solidno ovaj put.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share