Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. mart 2016. godine

Ovan gord, Bik traži nove prijatelje, podrška drugih za Blizance, Rakovi donose ispravne odluke, Lavovi pod pritiskom, Devicama potrebne promene, Vage opčinjene poslom, dobar period za Škorpije, Strelčevi imaju jaku volju, tajna ljubav za Jarčeve, Vodolije očekuju novac, a Ribe su okupirane sopstvenim idejama. Ovo je današnji horoskop za 15.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate ideju da mnogo toga realizujete, ali još nije momenat za tako nešto. Bićete podstaknuti tek tako da ipak još ponekad razmislite pre nego što se odlučite konkretno za realizaciju. Nemate nameru da tražite nečiju pomoć ukoliko uvidite da ne možete da završite trenutno aktivnosti koje radite.

Ljubav: Još ste pod utiskom jedne osobe iz prošlosti. Nemate nameru da se ceo život provlačite sa istom idejom da su veze karmičke prirode i da se moraju na neki način realizovati. Budite otvoreniji za nešto novo.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: U suštini volite da se družite i imate motiv da proširite krug prijatelja, kao i da upoznajete nove ljude. Imate nove ideje, koje ćete realizovati na polju posla, ali samo ako se budete učlanili u klub timskih igrača. Solo nastup se ne isplati.

Ljubav: Ukoliko ste sami imaćete dosta povoljnu priliku da se upoznate sa osobom iz vašeg okruženja na koju niste ni mislili do nedavno.

Zdravlje: Imate višak tečnosti u organizmu.

dnevni-horoskop-posao-pticice
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Danas imate odličnu podršku drugih ljudi. Nemate strah od nekih novih ideja koliko ste u suštini neko ko je na pravom putu. Imate dovoljno vodenog elementa, koji vam pruža više suptilnosti nego obično. Bićete podstaknuti novim idejama u jednoj tišini. Mirno rešavate svoje probleme i nemate nameru da se žalite, otvoreno.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti nemate velikih oscilacija u ljubavno – erotskom smislu, koliko je zagarantovana jedna rutina. Prodrmajte se ponekad i budite više otvoreni za novine, koliko je to moguće.

Zdravlje: Savetuje se da se ponekad bavite plesom ili aerobikom.

RAK

Posao: Nesvesno donosite ispravne odluke koje vam mnogo znače u narednom periodu kroz koji ćete proći. Budite dovoljno skoncentrisani kako bi uspeli da se izborite za svoja prava koja vam se na neki način nameću kao imperativ. Nemate drugi izbor osim da uspete.

Ljubav: Partnerski odnosi su vam pomalo loši ovih dana. Ono što moćete da očekujete, jeste da se pomirite sa činjenicom da vam je partner, isuviše zauzet poslom.

Zdravlje: Nemate više tegobe.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link