dnevni-horoskop-put
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. jun-lipanj 2016. godine

Ovan uživa u radu, Bika zamaraju sitnice, Blizanci zaljubljivi, Raku potrebno strpljenje, Lav uživa u druženju, nova lekcija za Devicu, Vaga loše raspoložena, Škorpija ima podršku, Strelac pun besa, Jarac temeljan, a Ribe moraju biti obazrive s Vodolijom. Ovo je današnji horoskop za danas 15.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Volite da radite jer smatarate da je u tome srž vašeg trenutnog fokusa, kroz koji dobijate mnogo više nego obično. Imate saradnike na koje se možete osloniti i koji će vam mnogo više pomoći nego da sami završavate započeti posao.

Ljubav: Još uvek samo razmišljate o eventualnoj promeni emotivnog statusa. Možete da osetite da još nije vreme za nešto konkretno, koliko vam se više smeši pasivniji stav.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

BIK

Posao: Ukoliko se bavite izdavaštvom u toj meri očekujte veći finansijski priliv, koji ne možete da dobijete još za koji dan. Sve u svoje veme je nešto što ste do sada dovoljno dobro ukapirali. Ne morate da ulazite u raspravu oko sitnica, koje vam prave samo jednu blokadu.

Ljubav: Ukoliko je u fokusu jedna Škorpija na potezu ćete biti za par dana. Trenutno pravite dobru strategiju zavođenja. Budite opušteniji.

Zdravlje: Mogući bolovi u predelu vrata.

horoskop-devojka
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Bavite se svojim temama. Imate odličnu energiju planeta, koje vam daju dodatnu energiju za ono što ste započeli kroz priču od ranije. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama jednog Lava, koji može da vam pokvari dan.

Ljubav: Oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu biti u odličnom emotivnom ambijentu. Možete da se zaljubite kao nikada. Rasterećenje se uviđa za neko vreme.

Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.

RAK

Posao: Možete da imate još uvek neki problem koji će da ispliva iza vaših leđa ali oni već prolaze za neko vreme. Sugeriše se da se strpite još malo, kako bi se bavili isključivo sobom i primarno onim idejama, koje ste pomalo zapostavili.

Ljubav: Nemate danas posebno dešavanja na ovom segmentu koliko se od vas traže dodatne aktivnosti, koje bi vas više ispunile nego partner od koga ste već odustali.

Zdravlje: Psiha vam je još uvek naglašena.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share