Horoskop za 15.02.2016: Škorpija šarmira, Strelac revoltiran, Jarac taktičan, Rak nervozan, Lav nepažljiv, Devica stagnira, Ovan na prekretnici, Bik otvara srce, Blizanci deprimirani, Vaga zrači lepotom, Vodolija istražuje, Ribe bez sreće u ljubavi.

OVAN

Posao: Posao koji ste trenutno za danas planirali može da naiđe na manji otpor kod kolega koji vas ne doživljavaju kao lidera. Ne dozvolite da vas nečiji stav pokoleba jer ste isuviše radoznali i drugačiji za sredinu u kojoj radite. Budite spremni na kompromise i pregovore.

Ljubav: Uviđate da jedna osoba misli na vas i da su ovaj put emocije obostrane. Otvorite put do svog srca i ne dozvolite da razne glasine utiču na vaš izbor partnera. Imajte svoje mišljenje.

Zdravlje: Imate povišenu masnoću u krvi.

BIK

Posao: Motivisani ste što se poslovnog segmenta tiče, jer vam je stalo da zaradite dovoljno novca i da se plasirate na bolju poziciju. Nemate vremena za gubljenje i niste neko ko bi bežao od svojih obaveza. Saradnici koji imaju naglašen zemljani element su odlična prilika da vas motivišu da ne treba da odustajete.

Ljubav: Zračite pozitivno. Upliv benefita preko vašeg polja emocija daje vam na šarmu. Niste slutili da ćete se zaljubiti. Iznenađenje vam ipak dosta prija. Spremni ste da otvorite svoje srce.

Zdravlje: Tiroidna žlezda je pomalo problematična.

ljubav-horoskop-astro
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Nečija dvoličnost vas deprimira. Mislili ste da ste okruženi ljudima koji zaslužuju više poštovanja, ali se ipak desilo nešto sasvim suprotno. Nemate poverenje u ljude iz vašeg okruženja. Malo ste deprimirani i na aktivnosti utiče trenutno vaš stav.

Ljubav: Partner je isuviše u svom svetu. Neprijatnosti koje ste imali više se ne neće ponavljati. Uviđate da ste pod pritiskom pa se savetuje da se malo osamite. Bavite se više sobom.

Zdravlje: Manji nazeb.

RAK

Posao: Poslovna mogućnost preko poznanika je neka vrsta pomoći koju niste očekivali. Bićete prijatno iznenađeni i svakako u stavu da ste se dovoljno promenili. Spremni ste da donosite kvalitetnije odluke. Neko može da vas osvesti što se tiče šanse koju na prvi pogled još uvek ne vidite.

Ljubav: Na ivici ste jedne manje nervoze. Imate osećaj da stvari ne idu svojim tokom. Sve ste lepo smislili, ali niste ništa konkretno i dobili.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here