dnevni-horoskop-ljubavni-leptir
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 15. april 2016.

Za Ovna timski rad, Bik ispunjen, Blizanci skeptični, Rak poštuje pravila, Lav egoističan, odmor za Device, Vaga i Vodolija u ljubavi, Škorpija uspešna, Strelcu vreme za promene, Jarcu problemi na poslu, a Ribama idealan trenutak za putovanje. Ovo je današnji horoskop za 15.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Pokušaćete da se domognete bolje finansijske situacije, kroz rad sa aranžmanima u timu, koji mnogo obećava. U odličnom okruženju možete mnogo toga da završite bez problema.

Ljubav: Solidne emocije, koje vas očekuju u narednom periodu, računajući od danas, ukoliko ste sami ne morate na tome i da ostanete. Nadajte se osobi sa kojom ste od ranije bili u vezi.

Zdravlje: Nemate velike zdravstvene probleme ovaj put.

BIK

Posao: Poslovna situacija vam je dovoljno loše naglašena da ste postali pomalo nestrpljivi i ne želite više da slušate nepotrebne komentare na svoj račun. Budite fleksibilniji kada su vaši lični interesi u pitanju.

Ljubav: Emocije vam ne nedostaju. Imate pored sebe divnu osobu, koja vam može pružiti više, nego što ste očekivali.

Zdravlje: Štitna žlezda.

dnevni-horoskop-lavanda-manastir
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate pomalo skeptičnu crtu kada su poslovne šanse u pitanju. Možda se ovaj put oslonite na svoje saradnike, koji će dosta spremnije dočekati radne zadatke. Imajte strpljenja za svoje trenutne probleme.

Ljubav: Na polju emocija nemate većih promena. Ostajete pri svom stavu od ranije. Ne moarte da se kajete za svoje odluke.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

RAK

Posao: Poštujete pravila i ne želite da se povinujete nečijim željama koje i nisu baš u redu kada su zajednički projekti u pitanju, Uviđate veliku laž i manipulaciju od strane novih saradnika. Želite da izbegnete neželjene posledice.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, vi zasigurno ne želite da robujete osobama u svom okruženju, koliko želite da izgladite odnose sa partnerom.

Zdravlje: Popravlja vam se krvna slika.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share