Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. mart 2016. godine

Lav u krizi, Ovan zaljubljen i nervozan, Rak sledi intuiciju, Strelac pod tenzijom, Bik u krugu prijatelja, Škorpija planira zabavu, Devica na trnovitom putu, Ribe uživaju podršku, Strelac u neizvesnosti, Blizanci ne odustaju od cilja, Vaga pred novim izazovima, prijatno iznenađenje za muške Vodolije. Ovo je današnji horoskop za 24.03.2016.

OVAN

Posao: Isuviše vas okupiraju misli o stvarima na koje u ovom trenutku nemate uticaj. Potrebno je blaže prilagođavanje situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Ne morate da očajavate i da svoj ego stavljate u drugi plan, jer je ovo samo kratkog daha.

Ljubav: Zaljubljeni ste i nemate nameru da odustajete od partnera, koji je pomalo haladan i distanciran.

Zdravlje: Povremene nervoza.

BIK

Posao: Isuviše ste društveni da biste se osamili i bili u sopstvenim idejama prijemčivi. Bićete u izuzetnom krugu prijatelja, koji na vas utiču dosta podsticajno. Nemate nameru da se rasplinjujete na segmente, koji vam ne donose neko posebno zadovoljstvo.

Ljubav: Partner vas podržava u idejama od kojih odavno već ne odustajete. Nećete imati konflikte, pa se očekuje dosta mirniji dan na polju emocija.

Zdravlje: Osetljivi ste na promenu vremena.

danasnji-horoskop-tresnjin-cvat
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Okupirani ste sopstvenim idejama i nemate nameru da odustanete od svog cilja, kojim idete krupnim koracima. Dan pred nama vam daje dodatnu energiju koju još ne osećate u punom smislu, koliko ćete tek biti otvoreni na polju saradnje i novih kontakata.

Ljubav: Ukoliko ste sami, prošetajte ukoliko je moguće pored reke i nećete morati dugo da tražite srodnu dušu.

Zdravlje: Budite strpljivi i fokusirani.

RAK

Posao: Imate naglašenu intuiciju, pa ono čime ste trenutno okupirani vam ne daje mira da odustanete od tog posla. Imate istančan ukus, kada je izbor aktivnosti u pitanju i nemate nameru da se otkrivate koliko ste spremni. Tek toliko da iznesete po neku činjenicu o novim poslovnim poduhvatima.

Ljubav: Privlačite partnere koji mogu biti izrazite materijaliste. Niste ni slutili da se u nekoga takvog možete zaljubiti.

Zdravlje: Stomak vam je ovaj put u redu.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link