Ovnu i Biku treba strpljenje, Blizanci mogu da se pouzdaju u Škorpiju, Rak ima dovoljno svega, Lav uzima stvari u svoje ruke, Devica mora da radi, Vaga u nezahvalnom položaju, Strelac zadovoljan, Jarac strandardno dobro, Vodolija ponavlja greške, Ribe disciplinovane. Ovo je današnji horoskop za danas 14.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste mislili da ćete imati razrešenu finansijsku situaciju u toku dana, moguće da ste se malo prešli danas. Budite spokojni kada su vaši lični zahtevi u pitanju, ispunićete ih bez većeg zalaganja samo treba da se povremeno strpite, kada su u pitanju trentni aspekti koji ne doprinose razrešenju situacije u većoj meri trenutno.

Ljubav: Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća. Imate pored sebe nekoga na koga možete da se oslonite i ne žalite za trenutnim propuštenim stvarima na koje niste verovali da vam mogu napraviti lošiji ambijent.

Zdravlje: Nemate veće probleme.

BIK

Posao: Kontakti sa drugim ljudima u koje ste imali poverenje može da vas pokoleba u stavu, koji trenutno imate. Budite spokojni u onome što trenutno osećate kao otežanje kroz koje prolazite, jer je sve svar izbora i kompromisa. Budite strpljiviji u svojim namerama.

Ljubav: Pomalo vas iritira stav partnera na koga ste polagali velike račune. Morate da verujete u ono šta drugi pričaju, jer u svemu tome ima malo i istine.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

dnevni-ljubavni-horoskop-maj-zuto-cvece
Pixaba.com

BLIZANCI

Posao: Stav koji ste do nedavno gajili nosio vam je konotaciju lošeg izbora na koji niste računali u većoj meri. Možete da računate na jednu Škorpiju, koja vam nudi izlaz i rešenje za trenutnu problematiku oko papira ili dokumenata, koji su jako bitni za vaš tok radnih zaduženja.

Ljubav: Volite da dominirate u ljiubavnoj vezi. Partner pored vas je isto neko ko ne želi da prizna da ima problem sa egom. Pokušajte da nađete kompromis ovaj put.

Zdravlje: Imate veće naznake za pojačan kašalj.

RAK

Posao: Poslušajte savet svojih kolega kada je u pitanju ativnost koju trenutno obavljate. Morate da se strpite oko trenutne situacije, koja vam se protežira imperativno kroz trenutna zaduženja, koja imate. Na veći izbor ne računajte. Budite zadovoljni onim što trenutno imate.

Ljubav: Neko u vašoj blizini vas iritira i ne želi da vam dopusti da se opustite u njegovom društvu. Jedna Škorpija je u vas zaljubljena ovaj put.

Zdravlje: Promenljivo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here