Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 13. mart 2016. godine

Rak u konfliktu, Jarac ima podršku, Vaga uspešna, Lav zaboravljen, Strelac pred avanturom, Blizanci ambiciozni, Ribe na novom početku, romansa za Škorpiju, otrežnjenje za Bika, Devica sa dobrim planom, neugodan situacija za Vodoliju, ponuda za Ovna. Ovo je današnji horoskop za 13.03.2016. za ljubav, posao i zdravlje.

OVAN

Posao: Možda ovaj put obnovite saradnju sa osobama sa kojima ste odnedavno imali odlične poslovne poteze. Nemate razloga za brigu oko eventualnih rizika, jer ste na dobrom putu što se poslovne situacije tiče.  Imaćete odličnu podršku i na nekoga u tom smislu možete da računate. Bićete doduše u manjim finsnasijskim problemima.

Ljubav: Partner koji je trenutno pored vas ne odustaje od namere da se zvanično nešto više desi. Planirajte duže putovnje. Imaćete dovoljno dobru ponudu, koju nećete moći da odbijete.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: U slučaju da procenjujete jednu poslovnu ponudu možete imati solidne finansijske prilive. Na duže staze ćete krčkati određeni program, koji ste sami osmislili ali ništa nećete raditi bez većeg razloga u životu. Ponude koje vam budu stizale su odlične, jer ste i sami dovoljno eksperti da se nećete naći u nedoumici, koju ste imali u prethodnom periodu.

Ljubav: Još ste pod uticajem Saturna, koji daje otrežnjenje i ne dopušta vam da se opustite. Od vas se traži u suštini da se otrežnjeno bavite ljubavnim temama, bez većeg zanosa.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

horoskop-za-danas-lotus
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ambicija koju imate trenutno je vaš putokaz u narednom periodu. Niste još svesni šta vam zvezde donose, ali u svakom slučaju možete da se nadate onom najboljem. Budite uvek dostupni svojim saradnicima, kako bi aktivnosti priveli kraju.

Ljubav: Privlače vas partnere koji su, u suštini, dovoljno ostvareni. Nemate nameru da se bavite onim sitnim stvarima koje vas deprimiraju, kao što su svakodnevna rutina.

Zdravlje: Povremeno se izolujte. Treba vam mir.

RAK

Posao: Potrebno je da postavite stvari na svoje mesto. Imate odličnu bazu od koje ćete da krenete. Dobar temelj vam pruža više nego što ste očekivali. Ne odustajete od ideje kojom se vodite pa se očekuje i da ćete uspeti u svojoj nameri. Novca će naravno biti, ali za neko vreme.

Ljubav: Na polju emocija se uviđa mala netrpeljivost, kada je partner u pitanju i njegove ideje. Bićete u nekoj vrsti konflikta za koji ste znali da će da dođe na red.

Zdravlje: Naglašena tenzija.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link