horoskop-divlja-priroda
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 13. jun-lipanj 2016. godine

Ovan u poslu, Bik emotivan, Blizanci pod grižom savesti, ponude i prilike za Raka, Lav kanališe energiju, posao za Devicu, Vaga na pragu nove ljubavi, Škorpija teška, Strelac u simbiozi, Jarac teško do promena, Vodolija voli da dominira, nizak prag tolerancije za Ribe. Ovo je današnji horoskop za 13.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Pravite reoranizaciju u svom poslu. Još se dajete i nemate nameru da u tome prestanete kada je regrutacija novih kolega u pitanju, bar za neko vreme. Kasnije, možete svoje aktivnosti da svedete na minimum.

Ljubav: Više se bave sa drugom stranom, jer tajna ljubavna veza je vaš karmički zadatak koji morate da sprovedete.

Zdravlje: Solidno, ovaj put.

BIK

Posao: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji, možete imati plasman, koji će biti priznat u širokoj javnosti. Možete pokupiti značajne nagrade za svoja zalaganja i to još, dobro naplatiti. Očekujte finansijski priliv u svakom slučaju.

Ljubav: Strastvena ljubavna veza preko polja posla je nešto što možete da očekujete. Ne možete da se izborite sa svojim emocijama ovaj put.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

Kompatibilnost-horoskopskih-znakova
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Finansijski ne stojite loše, jer Sunce, vaš vladar finansija vam donosi egzaltiran stav. Ide vam mnog bolje nego rnije i možete biti izuzetno ponosni na svoja dela.

Ljubav: Oni koji su zauzeti imaju dozu griže savesti, kada se su u pitanju emocije koje ne mogu da pruže partneru pored sebe.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Neke ponude vas neće ostaviti ravnodušnim. Imali ste već neke šanse, ali ste možda odbijali čekajući bolju poslovnu ponudu. Volećete da radite i da se nesebično dajete ovaj put.

Ljubav: Imate solidne prilike, kada su izlasci u pitanju a isto tako za neku jaču ljubavnu vezu. Još je sve u suštini na nivou flerta. Na ozbiljnu priliku ćete sačekati ovaj put.

Zdravlje: Odlično se osećate.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share