Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 13. januar 2016. godine

Vodolija zarobljena u aroganciji, Strelcu će neko umiljato prići, Vaga u stidljivoj fazi, a Rak umesto pažnje ima izliv besa prema voljenoj osobi. Ovo je horoskop za danas, 13.01.2016. godine.

OVAN

Posao: Možda ste u pavoj prilici da prihvatite ono što vam se nudi od vaših pretpostavljenih. Nisu vas zaboravili ovaj put. Imate naravno šta i da im predložite u vezi novih zaduženja koja ćete dobiti. Morate da se ponekad spustite na zemlju zbog kolega koji očekuju isti deo kolača koji ste vi dobili ovaj put na tacni.

Ljubav: Budite otvoreniji za igru koja bi trebalo da počne sa osobom koja je rođena u znaku Lava.

Zdravlje: Nije na odmet da povremeno prekontrolišete krvni pritisak.

BIK

Posao: Rezime koji pravite će vam pomoći da uvidite neke greške koje ste imali običaj u praktičnim aktivnostima da napravite. Neko je uz vas i možete računati na iskrene prijatelje. Dovoljno podrške ne izostaje pa samim tim možete bez većih problema izaći na kraj sa svim teškoćama.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Vodolije ili Blizanaca je odličan izbor. Pokazaće vam naravno svoju suptilnu stranu bez rezerve. Ovo su osobe koje zavređuju vašu pažnju pa se otvorite dovoljno na ovom segmentu svakako.

Zdravlje: Nećete imati veće probleme na polju zdravlja.

dnevni-horoskop-zima-januar
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Moraćete više da se bavite detaljima ovaj put. Zbog sitnica možete biti u lošijoj varijanti jer niko ne toleriše takav način rada. Ono što vam se savetuje jeste da se malo više posvetite svojim obavezama. Nemojte se ustručavati ni da pokažete više nego što ste zamislili.

Ljubav: Niste raspoloženi za nove susrete. Više ćete u fokusu biti sa partnerom od ranije.

Zdravlje: Pripazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Priroda koju imate se ne uklapa u celu poslovnu sredinu u kojoj se trenutno nalazite. Od vas se traži promena na nekom nivou. Ne treba da je shvatite olako niti da odlažete ono što vam se upravo sugeriše. Nije na odmet da se nekome obratite za pomoć ako ste nesigurni.

Ljubav: Manji izliv besa koji ste spremni da uputite voljenoj osobi je ovaj put kontraproduktivan. Bilo bi dobro da se bavite sportom.

Zdravlje: Preporučuje se fizička aktivnost.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
35 Shares
Share via
Copy link