april-horoskop-cvet
http://img12.deviantart.net/
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 13. april 2016. godine

Ovan ima podršku partnera, Bik ne treba da bude sam, Blizancima nove poslovne ponude, Rak mora više da se trudi, Lav ima problem s Vodolijom, odličan dan za Devicu i Ribe, Vagi je teško, Škorpija dominira, Strelac u sukobu sa šefom, a Jarac bez briga. Ovo je današnji horoskop za 13.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Ovaj put ste previše zahtevni za svoje radno okruženje. Ne morate da se toliko angažujete oko nepotrebnih stvari, koje su pomalo loše raspoređene i na neki način ste se upleli u nebitnu raspravu oko zaduženja.

Ljubav: Imate odličnu podršku, koja vam je neophodna danas. To je vaš partner bez izuzetka. Imate na koga da se oslonite.

Zdravlje: Bićete u odličnom raspoloženju.

BIK

Posao: Niste smeli da radite više od zacrtane granice, koja vam je ponekad dozvoljena, ali ovaj put ste se malo loše postavili. Biće bolje da se pomalo povučete u svoj unutrašnji svet.

Ljubav: Ne treba da budete sami. Uviđate da vam je najbolje da izađete i da se provedete, kao nikada do sada. Pokušajte da se opustite uz dobru muziku.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

dnevni-ljubavni-horoskop-leptir
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Pokušajte da razmislite o novim poslovnim ponudama. Jedna od tih solucija je da se dobro integrišete kada je u pitanju IT sektor. Pokušajte sa novim tehnologijama da se domognete nove poslovne šanse.

Ljubav: Pokušavate da izgladite odnose sa partnerom i u tome naravno možete da uspete. Partner je pomalo loše raspoložen i ne može da vas prati koliko vi to u suštini želite.

Zdravlje: U predelu pluća možete imati lošu sliku.

RAK

Posao: Ne verujte baš u ono što trenutno vidite. Iza kulisa se kriju druge stvari na koje ne možete da računate da su pomalo iritantne. Morate više da se potrudite jer se kod vas uviđa pomalo loša slika u javnosti.

Ljubav: Simpatija koju trenutno imate je odlična prilika. Možete da računate na zajednički provod i da se pomalo integrišete u zajednički ambijent.

Zdravlje: Jačajte volju ponekad.

 Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share