dnevni-ljubavni-horoskop-priroda-sunce-golf
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 12. maj 2016. godine

Ovan mora da se bori, Bik nervozan, Blizanci u pokretu, Raka čeka uspeh, Lavu fali fleksibilnost, Devica odlično, Vaga i Strelac su sjajan par, Škorpija i Jarac uspešni u poslu, Vodolija ima sjajnu podršku partnera, a Ribe se okreću poslu. Ovo je današnji horoskop za danas 12.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Kada su u pitanju povremene poslovne promene, računajte na solidna dešavanja u vašem biznisu. Ljudi u okruženju vam povremeno zavide na uspehu koji ste trenutno postigli bez veće muke, koliko oni vide. Ne obraćajte pažnju na sitne opaske.

Ljubav: Morate da se izborite za svoja prava, ovaj put. Nije sve u ljubavi ima i nešto više, kada je u pitanju dostojanstvo koje vam je neko remetio, ovih dana.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao: Dosta ste nervozni kada je u pitanju povremena provokacija na vaš račun od strane osoba, koje vam mogu biti niko drugi do vaši šefovi. Imate na koga da se oslonite i želite veliki uspeh. Morate, da se još malo borite za svoja prava.

Ljubav: Volite ljubavne igre i ne dozvoljvate da se neko sa vama poigrava i da vam pravi dosta loš ambijent, kada je u pitanju simpatija od ranije.

Zdravlje: Povišena temperatura.

more-leto-devojka-horoskop

BLIZANCI

Posao: Imate svoje ideje koje će uroditi plodom i ne morate da se upuštate u loše rasprave, kada je u pitanju vaš poslovni segment u kome ste trenutno na statusu kvo. Budite oprezniji u svojim odlukama.

Ljubav: Nemate nameru da skrivate svoje namere prema osobi do koje vam je stalo. Povremeno se taktički postavljate, jer želite da saznate nešto više o osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Volite da se krećete.

RAK

Posao: Vaš prvatni biznis može da procveta. Ne pokušavajte trenutno da se odvojite od poslovne mogućnosti koja vam nudi mnogo veću zaradu od one na koju ste navikli. Budite spremni na uspeh.

Ljubav: Vaša emotivna strana nije zadovoljavajuća ovaj put. Niste morali da se dvoumite oko zajedničkog izlaska koliko ste se potrudili da izbegavate sukobe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share