Ovnu sledi miran dan, Biku priliv novca, Blizancima buran period, Rak ima prijatne trenutke sa novim osobama, Lavu trebaju saveti starijih kolega, Devici novo zaduženje, Vaga nestrpljiva, Škorpiji intenzivnije emocije, pred Strelcem težak zadatak, Jarcu neko nameće svoju volju, Vodolija optimistična,  Ribe spremne na radikalne promene. Ovo je današnji horoskop za danas 12.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Možete očekivati mirniji dan, jer imate već razrađen plan koji vam se pokazao solidnim. Neće izostati ni nove ideje, koje ste spremni da donesete. Bićete srećne ruke u svakom slučaju. Pokušajte da se integrišete sa saradnicima oko trenutnog poslovnog poteza.

Ljubav: Budite skromni pa sebi priznajte da je preko puta vas bilo ogledalo u periodu kada ste bili ljuti na partnera. Vaš odraz je u suštini ono što vam je smetalo.

Zdravlje: Povedite računa o zubima.

BIK

Posao: Ovo je vaš dan, kada možete da očekujete mnogo više novca nego inače. Ako ste kojim slučajem u privatnom poslu, možete očekivati solidnu satisfakciju za svoj rad iz proteklog perioda. Niste sami i morate da budete spremni na nove izazove.

Ljubav: Za one koji su sami, neće biti zime. Imaćete pravo da se opustite uz osobu koja će vas ceniti. Jedna Škorpija je pravi izbor za vas.

Zdravlje: Problem sa viškom tečnosti u organizmu.

dnevni-ljubavni-horoskop-more-planina-sunce
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno dobar stav za sve što budete morali da prođete u narednom periodu i naravno naučite, kako da se izborite sa stresom koji vas očekuje. Ne morate da se dezavuišete neposrednim činjenicama koje vam dostavljaju kolege.

Ljubav: Oni koji budu sami, mogu očekivati malo lošije stanje, jer će imati psihički pritisak zbog mogućih trauma, od ranije stečene. Sve u svemu, očekujte buran period.

Zdravlje: Problem sa disajnim putevima.

RAK

Posao: Zbog obimnog posla može da se desi da i vaš šef sa vama bude delio slične poslovne aktivnosti tako da na ego, tada možete da zaboravite. Budite dovoljno u fokusu na segment gde se traži dodatna aktivnost.

Ljubav: Očekujte prijatne trenutke i dovoljno emotivnih dešavanja sa osobom koja vam dolazi. Oni koji su u braku, mogu biti skloni neverstvu. Ne dozvolite da kratka avantura sve pokvari.

Zdravlje: Srčana aritmija.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here