Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 12. januar 2016. godine

Vodolija potpuno zatvorena, Lav konačno prinuđen na kompromis, a Škorpija dobija nenadane ovacije. Devica u poslu cepidlaka a u ljubavi nemi posmatrač, dok je Vaga na putu punom prepreka. Ovo je horoskop za danas, 12.01.2016. godine.

OVAN

Posao: Možda niste sigurni da li vas je pretpostavljeni dovoljno razumeo u vezi  poslovne aktivnosti koju ste predložili. Neko je ipak spreman da vam pomogne bez izgovora. Niste možda računali na ovakvu podršku pa malo u sebi likujete ovaj put.

Ljubav: Niste neko ko bi na prvi pokušaj ovaj put prišao i osvojio osobu suprotog pola zato se i ne bavite ovom temom do daljnjeg.

Zdravlje: Blaža srčana aritmija.

BIK

Posao: Jedna Devica vam je od velike pomoći i ne dozvolite da vas neko drugi dezavuiše. Imate dovoljno znanja i entuzijazma kao i podrške da budete sigurni u svoj uspeh. Nećete izgubiti ni ako budete dovoljno fokusirani na ono što radite. Bez brige palnete su na vašoj strani.

Ljubav: Niste previše entuzijastični ali imate i dobar stav na ovom segmentu. Ne ulazite u vezu bez većih emocija.

Zdravlje: Imate dovoljno razloga da posetite lekara.

BLIZANCI

Posao: Ne ispunjavate aktivnosti onih koji vam ih prosleđuju. Imate i dovoljno grešaka u radu da bi bilo dobro da se više fokusirate na pojedinost. Možda ovaj put samo imate više posla koji ne završavate jer ste se malo više umorili. Nemate kondicije za nešt više.

Ljubav: Blizanac je odličan partner. Slažete se odlično. Ne morate da se isuviše unosite u celu situaciju kroz objašnjenja jer je ovaj put komunikacija na nivou.

Zdravlje: Uzimajte suplemente.

RAK

Posao: Niko nije ravnodušan prema onomo šta vidi. Izuzetno ste predani i marljivi. Pedantnost vam je na nivou a to drugi primećuju  čak šta više i na neki način umeju i da vas kopiraju. Morate da se malo više ubacite u komunikaciju jer ste neko ko pozitivno zrači na druge ljude.

Ljubav: Partner sa vodenim elementom naglašenim daje posebnu notu u kombinaciji sa vama i ne treba da se odričete ove priče.

Zdravlje: Psihički zamor je prisutan.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link