dnevni-horoskop-danas-planina-oblaci
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 12. april 2016. godine

Ovan pun energije, Bik imun na kritike, Blizanci upoznaju značajnu osobu, Rak paranoičan, Lav u svom svetu, Devica drami, Vagi se udvaraju, Škorpija snalažljiva, Strelac umoran, Jarcu pomažu prijatelji, Vodolija loše plaćena, a Ribe suzdržane. Ovo je današnji horoskop za 12.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Danas ćete imati mnogo više energije nego inače. Možete se nadati i tome da ćete uspešno završiti veći deo posla. Ne morate da se dvoumite oko problema, koji su se u suštini nakupili, jer ćete biti pomalo radikalni u njihovom rešavanju.

Ljubav: Kada su u pitanju bračni odnosi, razmirice prolaze i ne morate se isuviše baviti ovim problemima koji su usput isplivali. Pustite da vas partner zaobiđe danas.

Zdravlje: Puni ste energije.

BIK

Posao: Na pojedine segmente posla ne morate da mislite. Rešavate ih usput i ne marite šta će ko da kaže. Imuni ste na tuđe kritike, pa se ne osvrćete za glasinama koje kruže. Ne dotiče vas nečija prazna priča.

Ljubav: Imate i vi šta da dodate, kada je partnerski odnos u pitanju. Ne morate da se ponašate u skladu sa nečijim mišljenjem, koliko bi bilo dobro da ostanete originalni.

Zdravlje: Prehlada.

ribe-horoskop-sreca
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate pomalo problematičan stav, kada je ortakluk u pitanju. Imate šta da dodate ili sugerišete u okviru radnih zadataka, ali kao da još nije došlo vreme da se oni konkretno i ispunjavaju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ne morate da dramite. Pozvani ste na parti, koji je isuviše bitan po vaš ljubavni život. Upoznaćete značajnu osobu.

Zdravlje: Ne treba da se iscrpljujete sa vežbama.

RAK

Posao: Pomalo ste staromodni, kada su operacije koje izvršavate u pitanju. Na neke segmente morate malo drugačije da delujete pa se sugeriše da se dobro pripremite za eventualne teškoće koje proizilaze iz papirologije, koju dostavljete.

Ljubav: Na vas je teško uticati. Promena vam se ne sugeriše pa se strpite kada su emotivni lomovi u pitanju.Možete izvući važnu pouku za ubuduće, kako ne treba.

Zdravlje: Paranoični ste.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share