Odličan dan za Ovna, Bik i Blizanac uspešni, Rak uživa, Lav ima pomoć muške osobe, Devica u problemu s novcem, Vaga ima rutinu, Škorpija ima svojih pet minuta, Strelac neodlučan, Jarac energičan, Vodolija napreduje, a Ribe okrenute novcu. Ovo je današnji horoskop za danas 11.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate dovoljno planeta koje su u vašem znaku izuzetno dominantne tako da se možete i dodatno dobro zagrejati na polju karijere, prijatelja i ličnog razvoja. Pred vama je odličan dan koji obećava.

Ljubav: Možete biti skloni tajnim ljubavnim vezama. Jedan Jarac je idealan partner za takvu priliku. Ne želite da se neki detalji otkriju.

Zdravlje: Možete imati problem sa zubima.

BIK

Posao: Dosta ste sadržajni i neće vam svakako biti dosadno. Turbulencije koje se očekuju daju vam poseban začin na celini. Konkretno ćete osetiti veći boljitak u toku dana ukoliko budete više radili.

Ljubav: Možda partner uvidi da ste ponekad, okrenuti samo sebi i da ste pomalos ebični. Niste vi krivi zbog trenutne situacije na nebu u vašu korist.

Zdravlje: Volite da se rekreirate.

horoskop-jun-lipanj-more

BLIZANCI

Posao: Željno ste isčekivali novi početak i ne kajete se zbog svojih odluka jer se ispostavilo da ste na pravom putu. Uspeh vam je zagarantovan na ovom segmentu u većoj meri.

Ljubav: Oni koji su slobodni, trebalo bi da iskoriste dan za konkretno upoznavanje jer ćete u suštini biti u većim skupovima ljudi. Osoba bi trebalo da bude dovoljno zrela da bi kod vas ušla u uži izbor.

Zdravlje: Raspoloženi ste.

RAK

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva na ovom segment i to će biti presudno za vaš novčanik. Očekujte finansijski priliv u većoj meri. Nećete imati veću blokadu ovaj put. Biće ovo jedan spokojan dan.

Ljubav: Pomalo ste hedonista i to lepo nosite, sa sobom.Pertner ne voli preterivanje. Morate da obratite pažnju na sitnice ovaj put.

Zdravlje: Možete imati lošije snove.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here