horoskop-blizanci-prolece
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. april 2016. godine

Lav ne odgovara za postupke, Ovan dobro raspoložen, Ribe gube entuzijazam, Bik promenljivog raspoloženja, Blizanci boluju od sinusa, Devica ima stomačne probleme, Jarac ima problem sa pritiskom, Vodolija će se zaposliti, Rak osvaja nečije srce, Vaga se distancira, Strelac finasijske nedoumice, Škorpija ima dve ljubavi. Ovo je današnji horoskop za 11.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Očekujte divan dan. Imaćete izuzetno povoljne vesti, naročito oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka. Povišice ili bonuse u svakom slučaju možete da očekujete bez većih problema. Računajte na nečiju kolegijalnost.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, možete da odahnete, jer se očekuje idila u kojoj možete sa razlogom da uživate.

Zdravlje: Popravlja vam se raspoloženje.

skorpija-horoskop-zavodjenje
Pixabay.com

BIK

Posao: Pokretanje privatnog posla je nešto što vas oduvek privlačilo. Niste baš u mogućnosti trenutno da birate čime ćete se baviti, ali upornost će vam se isplatiti. Ne želite da propuštate priliku, koja vam se nudi ovaj put.

Ljubav: Bićete pomalo kolebljivog raspoloženja, kada su ljubavne veze u pitanju. Možda uvidite da vam je partner pomalo pritajen i ne želi otvorenu komunijaciju.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

BLIZANCI

Posao: Vaša energija može da pokrene lavinu na random mestu. Kolege su pomalo nepopustljive pred vašim ciljevima, ali lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ovaj put ste na pametnom potezu, koji vam donosi značajno poznanstvo na polju posla.

Ljubav: Imate povremeno loš stav kada je partnerstvo u pitanju. Imali ste šansu da izgladite odnose, međutim kao da ste bili okupirani poslom, koji vam je odvlačio fokus.

Zdravlje: Sinusi su vam slaba tačka.

RAK

Posao: Nemate mnogo razloga da paničite, koliko možete još toga da uradite kada su vaše obaveze u pitanju. Ne morate da dramite, jer hvatate poslednji voz koji vas vodi do rešavanja situacije u kojoj ste trenutno.

Ljubav: Partner je pomalo škrt na emocijama, ali vi ste naučili da se sami izborite za svoja prava. Pokušaćete da osvojite nečije srce.

Zdravlje: Psihosomatski problem.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share