Ovna nervira okruženje, Bik suzdržan, Blizancu i Škorpiji dobar dan za ljubav, Raku treba promena, varnice između Lava i Vage, Devicu boli glava, Strelac pravi kompromise, Jarac nije svestan svog uspeha, Vodoliji sledi emotivni gubitak, a Ribama izazovan dan. Ovo je današnji horoskop za 1.5.2016. godine.

OVAN

Posao: Pomalo vas nerviraju ljudi u vašem okruženju. Pokušavaju da budu pristojni, ali im to ne ide od ruke. Morate da se prilagođavate svom okruženju, a ne da se osećate izolovano i nepoželjno.

Ljubav: Pokušajte da izgladite odnos u toku dana. Partner ne želi da vam oprosti uvrede koje ste uputili. Morate da budete svesni posledica koje ste učinili.

Zdravlje: Pazite na poveće zalogaje.

BIK

Posao: Ne morate da upadate u konflikt sa svojim nadređenima, koliko se od vas očekuje da budete pristojni i na distanci. Možda budete uvideli svoje greške kroz neko vreme. Morate da budete obavešteni o svemu šta se radi trenutno u vašem okruženju.

Ljubav: Partner traži malo više nežnosti, ali vi se ne žrtvujete za to ni malo. Imate svoje ideje i ne želite da se promenite. Imate izuzetno loš imidž.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

april-nedeljni-horoskop-cve
pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Pokušaćete da se odmorite od rada iz prethodnog perioda. Mnogo toga vam je bilo nepotrebno, pa ćete taj deo svojih obaveza zaobići ovaj put. Imate odlične poslovne ideje za nešto kasnije.

Ljubav: Ukoliko ste u dugoj vezi očekujte pomirenje sa partnerom i ponovno spajanje na stari dobri način. Puni ste nežnosti.

Zdravlje: Možete imati stomačnih problema.

RAK

Posao: Reprezentativni ste kada je u pitanju poslovna ponuda koju ste odavno već čekali. Morate da obavestite za neko vreme i svoje saradnike o eventualnim promenama u vašoj radnoj sredini pa se pripremite na malo oštriji jezik saradnika.

Ljubav: Partner će vas izvesti u šetnju. Osećate već odavno da vam je potrebna promena na bolje. Niste imali priliku da se opustite.

Zdravlje: Učestala zubobolja.

Idi na sledeću stranu >

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here