Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 1. februar 2016. godine

Vodolija se oporavlja od brodoloma, Ovan plaća greške, Lav uskače u novu vezu, opuštanje za Bika, Blizanci u mirnoj luci, Rak fokusiran, Devica spremna za ljubav, Vaga okleva, Škorpija tumara, Jarac pravi ustupke, Ribe se otvaraju, a Strelcu se sklapaju kockice. Ovo je horoskop za danas, 01.02.2016.

OVAN

Posao: Niste shvatili suštinu na vreme pa se sada naplaćuju i kamate za propuste. Nema potrebe da se nervirate i da ispoljavate negativnosti jer ste neko ko je upravo naučio lekciju više. Budite zahvalni na tome kako vam se greške ne bi ponavljale više.

Ljubav: Na nekoga ste dovoljno uticali da ćete se nešto konkretno desiti. Na neki način ste se dovoljno dobro ukapirali.

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

BIK

Posao: Na neki način ste izrevoltirani postupcima svojih kolega. Bili ste uvereni da je tim koji ste oformili dovoljno produktivan za nove ideje ali ste se u tome na neki način previse zanosili. Budite uvereni da će se situacija promeniti u vašu korist jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se opustite uz osobu koju volite. Oni slobodni su spremni da vreme ipak provedu u krugu porodice.

Zdravlje: Solidno.

ljubavni-par-saletla-zima-dunavski-park
© Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Vaš unutrašnji nemir vam ne dozvoljava da se previse opustite. Imate odlične ideje koje svakako nećete propustiti jer ste na ovako nešto već duže vreme čekali. Na neki nčin će vas sve ovo podsticati da radite još više nego obično.

Ljubav: Na polju ljubavi možete imati mirnu luku ili uzbudljive trenutke sa voljenom osobom. Postoji mogućnost izbora i sve zvisi naravno od vas samih.

Zdravlje: Malo ste se pretodnih dana iscrpili.

RAK

Posao: Bili ste dovoljno fokusirani na ceo projekat da se očekuje jako dobar plasman. Niste neko ko će provesti vreme tek tako nego ćete se izuzetno angažovati i privesti kraju svoje obaveze u što skorije vreme.

Ljubav: Nekome ste isuviše potrebni da se neke stvari mogu pogurati u vašu korist. Budite otvoreni na polju ljubavi.

Zdravlje: Osetljiva vam je psiha.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link