Magazin

Đoković iz Dubaija krenuo za Srbiju, na 3 godine zabranjen mu ulazak u Australiju

novak-djokovic
Printscreen

Novak Đoković je trenutno na putu za Beograd, piše agencija „Asošijeted pres“.

Srpski teniser viđen je kako se u Dubaiju „čekira“ za let za Beograd i očekuje se da u prestonicu Srbije sleti oko 12.10, a verovatno će mu biti priređen i doček navijača.

Iako nije imao mnogo vremena, Đoković je imao strpljenja za sve one koji su se zadesili na aerdromu kada i on i koji su želeli da se fogografijom ovekoveče susret sa najboljim teniserom planete.

– Hej druže, izvini zbog onoga što se dogodilo – rekao je jedan čovek dok je spuštao masku za lice da bi napravio fotografiju sa Ðokovićem, koji je zadržao svoju masku dok je čekao odmah pored vazdušnog mosta da njegova pratnja izađe iz aviona.

Bez obzira na to šta se dešavalo prethodne dve nedelje u Australiji, Novak Đoković i dalje najveću podršku dobija iz Srbije, a upravo se i navijačima zahvalio u jedinom obraćanju posle odluke suda.

Istovremeno, Novaku Đokoviću zabranjen je ulazak u Australiju na tri godine.

Ministarka unutrašnjih poslova Australije, Karen Endrjuz, je potvrdila ovu vest nakon što je Federalni sud ukinuo vizu izdatu Đokoviću.

Ovom odlukom Đoković neće moći da igra u Melburnu do 2025, a s obzirom na to da u maju puni 35 godina, pitanje je da li će ipak više igrati na turniru čija je živa legenda.

Đoković deportovan iz Australije, ukrcao se na let za Dubai (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

415 Shares
415 Shares
Share via
Copy link