Horoskop Horoskopski znakovi

Od 7. jula Rak, Strelac i Vodolija konačno će pokazati svoje emocije i doživeće ljubavni preporod 

devojka-portret

Možete odahnuti sa olakšanjem 22. juna, pošto se napokon završava drugi retrogradni hod Merkura 2021. godine.

Priča kojom se bavite od 14. maja – kada je Merkur prvi put ušao u svoju pred-retrogradnu fazu, praćena stvarnim retrogradnim hodom, koji je započeo 29. maja – završiće se 7. jula kada se završi faza izlaska iz retrogradne senke.

Komunikacija tada postaje bolja, a vi jasnije razumete odnose i imate bolju perspektivu. Priča koja je tada započela pomoći će vam da evoluirate do svoje nove životne pozicije.

Rak

Fokusirali ste se na privatne stvari i stavili svoje srce na čekanje. Sledećih nekoliko nedelja pokazaće se idealnim vremenom da izađete iz svog balona u kome ste zaštićeni i razgovarate o svemu što se događalo sa prijateljima.

Prestanite da se krijete od života. Budite otvoreni prema drugima. Dajte šansu novoj ljubavi.

Strelac

Nakon što ste se ponovo povezali sa bivšim i poljubili puno žaba, vi konačno definišete šta želite od veze. Koristite informacije koje ste stekli i sve što vaše srce želi da biste pronašli osobu kojoj je suđeno da bude sa vama. Pronaći ćete je pre nego što mislite.

Vodolija

Tokom proteklih nekoliko nedelja naučili ste da ljubav nije obavezno tužna. Sada kada je retrogradnost gotova, pokušajte da održite tu srećnu iskru u životu. To znači, na primer, da večerate uz sveće kasno u noći sa svojim partnerom bez posebnog razloga.

Održite taj sentimentalni, romantični vajb koji nosite u sebi jakim.

3 znaka koja će se povući u sebe tokom retrogradnog Jupitera od 20. juna

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

644 Shares
644 Shares
Share via
Copy link