Ljubimci

Devojčica je morala da ostavi psa, a njena poruka pokazuje koliki je čovek: Recite mu da ga mnogo volim

Devojčica Jasmin pokazala je da je sa samo sedam godina veliki čovek. Naime, ona je zbog roditelja morala da napusti svog psa jer ne može sama da ga hrani i da se o njemu stara.

Ona je psa, svog najboljeg prijatelja, ostavila ispred azila jer je verovala da će na taj način kuca Kristal ipak biti zbrinuta, a uz njega je ostavila i emotivnu poruku.

– Zdravo, moje ime je Jasmin, a ona je Kristal. Morala sam da je ostavim pred vašim vratima, jer su mi rekli da vi brinete o životinjama, a moji roditelji mi ne daju da je zadržim zato što nije rasna. Pošto su mama i tata hteli da je izbace, bolje da je ostavim vama da joj ne bi bilo hladno i da bi imala hranu. Ja ne mogu da brinem o njoj jer imam samo 7 godina i ne mogu da joj priuštim hranu, molim vas vodite računa o njoj. Ostavljam vam 8 pezosa i molim vas, recite joj da je mnogo volim – napisala je Jasmin, piše Petface.

Žena koja je našla psa, kako kaže, rasplakala se i odmah podelila poruku sa ljudima na Fejsbuku. Pas je zbrinut i dobio je svoj stalni dom.

Cela porodica nagovara velikog psa da se okupa, čak i mačka (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

123 Shares
123 Shares
Share via
Copy link