Srbija

Devojčica (13) koju je udarila struja na vagonu hitno prebačena u Novi Sad, opekotinama zahvaćeno 35 odsto kože

hitna-pomoc-ambulantna-kola
Foto: RTV (Aleksandar Galić)/Ilustracija

Devojčica od 13 godina, koju je juče udarila struja kada se popela na vagon u Rumi, životno je ugrožena, rečeno je za Telegraf.rs u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Kako piše pomenuti portal, opekotinama je zahvaćeno 35 odsto kože.

– Devojčica je u teškom opštem stanju, životno ugrožena, s obzirom na to da se radi o opekotinama koje zahvataju 35 odsto kože – kažu za Telegraf.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

A. S. (13) je sa drugaricom prelazila prugu na nedozvoljenom mestu, peko koloseka na stanici Ruma. Tada se ona popela na vagon, i došlo je do strujnog udara.

Devojčica je hitno prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici. Kako su nam rekli u toj zdravstvenoj ustanovi, odmah joj je urađena dijagnostika, nakon čega je upućena za Novi Sad.

– Konstatovan joj je visok stepen opekotina i ona je odmah prebačena uz pratnju anesteziologa, u Urgentnu dečju hirurgiju – rečeno nam je u OB Sremska Mitrovica, u koju je devojčica dovezena u ponedeljak oko 19 časova.

Kako je juče saopštila Infrastruktura Železnice Srbije, do nesreće je došlo na sedmom koloseku stanice. Na mesto nesreće u najkraćem roku izašle su hitna pomoć i policija.

Ronioci iz Zlatarskog jezera izvukli Bojanino telo, samohrana majka pronađena blizu mesta u kom je nestala

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
Share via
Copy link