Horoskop Horoskopski znakovi

Device, Škorpije i Ribe snove pretvaraju u javu i smeši im se blistava budućnost

zena-glamur

Prema tvrdnjama astrologa tri znaka Zodijaka imaju posebnu moć volje i upornosti. Zahvaljujući tim osobinama planovi im se naposletku uvek ostvare.

Žene rođene u ova tri znaka imaju izuzetno sposobnost donošenja ispravnih odluka, dobro predviđaju buduće korake i same stvaraju svoju budućnost.

Devica

Žene Device imaju istančano oko za detalje i odlično primećuju. Ništa neće tvrditi, ako u svoje reči nisu apsolutno sigurne. Ono što Devica kaže, to je tako.

Device slepo prate svoj put ambicija i neće preduzimati nikakve rizične korake. Device najbolje od svih žena osete vibracije sveta koji ih okružuje i njihove reči su najvrednije blago.

Njihova intuicija je veoma jaka i njih nadolazeća opasnost ne može iznenaditi, kao što im se retko događa da propuste dobru priliku.

Škorpija

Škorpija uvek prati svoj unutrašnji glas i intuicija ih nikada ne izneveri. Isto pravilo važi i kada je u pitanju njihova poslovna procena, pa Škorpije bez izuzetka znaju gde je greška, a gde je profit.

Škorpije imaju urođeni osećaj kada i na kom mestu treba da budu. Nova poznastva i ostvarivanje kontakata ide im kao od šale, a vrlo uspešno slede tragove sudbine.

Sve što Škorpija misli, govori i radi podređeno je njenim planovima i ambicijama. Ništa je neće zaustaviti sok ne ostvari zacrtano.

Ribe

Žene Ribe karakteriše neverovatna energija, a njihov životni put je čudesan. Ono što Škorpija naumi, Škorpija to i ostvari.

Ona živi svoje snove, romantična je i maštovita, ali i vrlo razumna i prizemna kada situacija to zahteva. Ribe odlikuje velika empatija i emotivnost i sretnu su kada mogu drugima da pomognu. Za sve to vreme, Ribe ne zanemaruju svoje potrebe i životne ciljeve.

Ribe krasi snaga i mudrost, a njihova emocionalna inteligencija razvijenija je od svih znakova. Kada se na nešto ustreme, ne odustaju dok to uspešno ne završe.

Vaga, Jarac i Škorpija u 2022. godini osetiće svu magiju ljubavi i živeti romantičnu bajku

3.8K Shares
3.8K Shares
Share via
Copy link