Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 3 znaka od 5. oktobra krenuće u bezumni pohod na voljene osobe i najstrašnije će ih povrediti

tuzna-lepa-devojka

Za određene horoskopske znakove koji povređuju one koje vole počevši od 5. oktobra 2021. godine, Mesec u trigonu sa Plutonom je sve što vam je potrebno za podstrek – ako vam je namera da u ponedeljak jako povredite voljenu osobu. Ovaj tranzit ubrzava emocije, a kada našim emocijama vlada Pluton u Jarcu, tada smo u kontaktu sa našom najmračnijom stranom. Pluton, u ovom slučaju, ima snažan uticaj na to kako osećamo mišljenje – vaše, moje, ičije.

Tokom Mesečevog trigona sa Plutonom, ne možemo a da se ne osećamo „u pravu“ u vezi – svega. Postajemo najveći autoritet na svetu u svemu, i koliko god to odvratno zvučalo, postaje još bolje kada počnemo zlobno da se ponašamo kada je u pitanju naš ljubavni život.

Ako ste ikada želeli da ‘promenite’ partnera, ali ste razmislili i predomislili se, sada je “pravi” trenutak da se usudite da budete uvredljivi i nestabilni koliko god želite.

Biće posledica, a vi ste upozoreni. Iako možda potpuno verujete da ste u pravu u onome što govorite nekome koga volite – koji vam uzvraća ljubav jednako intenzivno – reći ćete i previšetoga ružnog.

“Predaleko” je vizit karta ovog tranzita, pa budite spremni da vas “udave” nuspojave koje će vaše ružne reči imati na vas oboje. Neće biti lepo.

Devica

Pokretanje trigona moći ste vi. Sa vama dolazi i ovaj stav koji govori svima oko vas da se povuku, da niste raspoloženi i da niste tu za tuđe mišljenje o bilo čemu. Pluton vam ovde ne čini dobro, ali vam je u ovom trenutku veoma malo stalo do toga.

Sve što zaista želite je da kažete šta vam je na umu, a ako na kraju to uništi ljude, pa, to je samo njihov problem, zar ne?

Mesec u trigonu sa Jupiterom pokazuje vašu mračnu i sebičnu stranu, i iako ste generalno prilično ljubazni i velikodušni, ovaj tranzit ima mogućnost da vas pretvori u „najgori scenario Device“ što znači da ćete biti tokom ovog perioda biti nagore moguće izdanje sebe.

Izbacivaćete uvrede i implicirati gadne insinuacije; ako ne dobijete za vas podesan odgovor koji, realno, ne postoji, pritiskaćete još dalje. Ovde se ne radi o raskidu, već o tome da se maksimalno potrudite da vidite sa čime sve možete da se izvučete u svojoj vezi.

Vaga

Većinu vremena ste racionalan i realan partner – inače birate ljubaznost kao svoj modus operandi, a ako dođe do gužve, krećete se glavnim putem i održavate ga lakim.

Vi niste od onih koji se upuštaju u konfrontacije … sve dok vas Pluton ne gurne preko ivice i ne pretvori vas u pravog zlobnika. O da, imate i vi to u sebi, Vage – sposobnost da budete zli i gadni.

Iako se to kosi sa vašim karakterom i ličnošću, ponekad – kao u situaciji kada je Mesec u trigonu sa Plutonom – morate pustiti zver iz kaveza da obavi vaš prljavi posao. A prljavi posao ćete ponuditi nekome ko jednostavno ne zaslužuje ovakav tretman.

Evo zaista negativnog dela toga: želite, jako želite da povredite ovu osobu, voljenu osobu. Neko vreme ste se držali dalje od gadnih reči, a sada se iz nekog razloga osećate kao da je u redu povrediti osobu koju zaista volite. Možda je vreme da preispitate svoje postupke ovde. Neke reči se nikada ne mogu vratiti. Razumite to.

Škorpija

Nije vam potrebno mnogo da se igrate sa hirovima vaše vladajuće planete, Plutona, a kada budemo imali tranzit poput ovog trigona sa Mesecom, vi ćete imati priliku da iznesete svoju najgoru stranu zbog koje ćete možda na kraju čak i zažaliti.

Niste toliko loši, Škorpije, vi ste samo jedan od onih znakova koji uvek završe prolazeći teško kroz kosmičke uticaje, a najveći broj puta vas uticaji odvedu u pogrešnom smeru.

Potpuno ste sposobni da volite i brinete za druge; slatki ste kao partner i sjajan roditelj, sve dok vam, naravno, ne uđe u glavu da ‘stvari moraju biti drugačije’, a evo šta će se dogoditi …’

Ta potreba donošenja jednostranih odluka o svemu, dok oko sebe svuda bacate zlobu i uvrede zaista podriva svu ljubav koju ste uložili u ove odnose. Osoba broj jedan na koju ćete se obrušiti u svom rušilačkom pohodu je vaša glavna žrtva – vaš voljeni partner.

Možda su vaši partneri već navikli na vaše ludorije, ali čak i oni mogu prestravljeno da pobegnu i da se više ne vrate. Moguće je da će se to desiti i morate uzeti u obzir ovu stvarnost, Škorpije. Ne možete samo užasno povrediti ljude i misliti da će uvek ostati uz vas.

Ovan, Vaga i Strelac su najzabavniji znakovi Zodijaka koji svaki trenutak žive punim plućima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
338 Shares
338 Shares
Share via
Copy link