Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Vaga i Ovan su najbolji muževi, a žene koje ih imaju pored sebe prave srećnice

vencanje

Tri muška horoskopska znaka izdvajaju se među drugim muškim zodijacima po osobini da su najotvoreniji prema ideji zajedničkog života, ozbiljne veze i braka.

Od svih muških  znakova Zodijaka, Devica, Vaga i Ovan imaju ubedljivo najbolje kvalitete za bračnog partnera.

Pogledajmo zašto je to tako…

Devica

Muškarci Device su mirni, logično razmišljaju i imaju neobičan smisao za humor. Muški pripadnici ovog znak uvek su tu za osobe do kojih im je stalo, a posvećeni su i drugim stvarima, ali to uvek čine bez puno napora i prirodno, bez stresa i sekiracije.

Device su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svet.

Vaga

Muškarac Vaga voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmeren, korektan, marljiv i iskren… Kućnim poslovima koji se smatraju isključivo ženskim on pristupa s puno poštovanja.

Upravo zbog toga mu se divimo, kao i zbog snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste videli kako se muškarac Vaga igra sa detetom, onda znate na šta mislimo.

Ovan

Muškarac Ovan je duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice.

Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Lav, Blizanci, Vaga i Strelac su najbolji drugari i najpopularniji u svakom društvu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
Share via
Copy link