Horoskop Horoskopski znakovi

Devici, Strelcu i Ribama kraj oktobra 2023. donosi neopisivu sreću i ispunjava sve želje

devojke srecne

Ušli smo u drugu polovinu oktobra 2023. godine i u ovom periodu pojedini horoskopski znakovii će imati odlične prilike da ostvare sve što su zamislili.

Kraj oktobra njima donosi neočekivanu sreću i totalni životni preokret. Da li ste među ovim svojevrsnim oktobarskim srećnicima?

Devica

Za Device je ovo period promena, pa će se menjati i vaš pogled na svet. Možda ćete osetiti potrebu da promenite sve, od mesta stanovanja, garderobe, preko posla i partnera.

Bićete fokusirani na sebe i svaku promenu koja dolazi, vi ćete prigrliti i pretvoriti u blago. Pozitivne stvari možete da očekujete kako na finansijskom, tako i na ljubavnom planu.

Strelac

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka kraj oktobra je povoljan period vezan za posao i finansije. Konačno, dobiće priliku da pokažu i maksimalno iskoriste svoj potencijal, čime će poboljšati njihov kućni budžet, a njima će se radovati.

Moguća povišica ili projekat o kakvom su samo mogli da maštaju prethodnih godina. Situacija u ljubavi će biti mirna i stabilna.

Ribe

Iako se ljudima rođenim u ovom znaku sve, manje-više, vrti oko posla i finansija, u čemu su uspešni, sada je došlo njihovo vreme za ljubav. Naime, samci bi do kraja zime mogli da upoznaju svoju srodnu dušu, pa je važno da malo više pažnje posvete ljudima koji ulaze u njihov život.

Što se materijalnih stvari tiče, Ribe se raduju ostvarenju dugoročnih planova, bilo da se radi o kupovini nečega o čemu su dugo sanjali ili investicijama koje će se pokazati veoma dobrim.

Izvor: Najžena

Tamara Globa: Život mnogih znakova drastično će se promeniti za samo nekoliko dana

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

189 Shares
189 Shares
Share via
Copy link