Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Strelac i Blizanci su miljenici univerzuma i bez mnogo truda dobijaju što požele

horoskop blagostanje

Svako od nas poznaje barem jednu osobu koje nedaće i neuspesi zaobilaze u širokom luku i za njih često kažemo onu čuvenu narodnu da “ima više sreće nego pameti”.

Nastavite sa čitanjem i saznajte da li pripadate predstavnicima Zodijaka koji kroz život idu uz pomoć viših sila.

Devica

Horoskopski znak koji pripada elementima Zemlje zajedno sa Jarcem i Bikom. Međutim, Devica je ta koja ima najizraženije liderske osobine koje pomažu u postizanju ciljeva i želja. Šta razlikuje Device od ostalih horoskopskih znakova? Praktičnost, sposobnost da se brine o sutrašnjem danu i racionalan pristup. Oni su prilično fleksibilni i pažljivi prema ljudima.

Ličnosti horoskopskog znaka Device takođe znaju da istraže svet oko sebe. I to im omogućava da istražuju i proučavaju, ali da ne žure sa zaključcima. Planiraju svoj uspeh postepeno.

Strelac

Drugi miljenik univerzuma je horoskopski znak Strelca. Ljudi ovog sazvežđa su predstavnici elementa Vatre, oni su optimistični i obdareni jakom željom za životom. Važno je da zapamtite da su predstavnici horoskopskog znaka osobe koje nikada ne sede mirno. Energični, aktivni i radoznali, ne mogu da žive bez putovanja. Vole da budu viđeni i da rizikuju.

Još jedna karakteristična osobina horoskopskog znaka može se nazvati nemirom i željom za promenom. To je zbog odsustva straha od nečeg nepoznatog.

Blizanci

Glavni favoriti univerzuma mogu su Blizanci prema horoskopskom znaku. Njima sam život nudi mnogo mogućnosti i štiti ih od neuspeha i nevolja. Blizanci su uvek u potrazi za sobom i duševnim mirom. To ih ne sprečava da isprobaju nove stvari i prilično često rizikuju.

Karakteristične osobine horoskopskog znaka Blizanac su avanturizam, tvrdoglavost i neusaglašenost. Ne zaboravite da se često ispostavi da su oni često kao ličnosti intelektualci i složene, dvojne prirode.

Izvor: Stil

4 horoskopska znaka koji će najverovatnije uništiti svoje ljubavne veze

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
161 Shares
161 Shares
Share via
Copy link