Putovanja

Destinacije sa najboljim noćnim provodom

Nakon jedne teške godine koja je ostala iza nas i koja nas je sve iznenadila, leto 2021 konačno je donelo malo predaha i vraćanja u slobodne i duge letnje dane. Nakon izolacije i karantina i neprestane borbe sa korona virusom, svima je potrebno da ovo leto provedemo sa najdražima, u nekoj lepoj i veseloj atmosferi. Duge, letnje večeri su savršene za noćne provode i žurke gde vam je dobar provod zagarantovan. Ukoliko se pitate koja su mesta savršena za odmor i za provod van granica naše zemlje, pogledajte ova zanimljiva mesta u Grčkoj.

Provod na Srebrnom jezeru


Srebrno jezero je odlična zamena za more, a budite sigurni da ćete ovde, pored kupanja i uživanja na plaži jezera, imati i savršen letnji provod uz najbolju muziku i odličnu atmosferu. Nakon dana koji provodete u relaksaciji na lepo uređenoj plaži jezera, naša preporuka je da večerenje časove provedete u nekim od popularnih kafića koji se nalaze celom dužinom šetališta jezera. Dobar provod, odlična muzika, kokteli i pića su samo deo bogate, turističke ponude. Život na Srebrnom jezeru, pogotovo tokom letnjih meseci zaista vrvi, a dobre žurke znaju da potraju i do ranih jutarnjih časova. Nakon provoda jedino vam je ostalo da se zaputite ka vašem smeštaju za kratak odmor i relaksaciju. Upravo zbog toga potrebno je da izaberte dobar, siguran i komforan smeštaj. Srebrno jezero smestaj je tu da vam pruži najveću i najbolju ponudu raznih smeštajnih objekata.

Avantura u Bajinoj Bašti


Ovaj gradić, smešten u bujnoj i neukrotivoj prirodi, predstavlja jedan od najlepših gradova naše zemlje i poseduje veliki, turistički potencijal. Brza reka Drina protiče kroz ove krajeve i dodatno ulepšava već prilično impresivan krajolik. Bajina Bašta nalazi se blizu prelepe Tare i tirkiznog jezera Perućac, tako da vam je sasvim jasno da je turistički potencijal cele regije zaista veliki. Bajina Bašta je ušuškana izemeđu pravih, prirodnih dragulja naše zemlje. Okolina grada skriva mnoštvo značajnih spomenika i manastira, ali i prelepih vidikovaca. Turistička ponuda se svake godine dodatno unapređuje, pa su na ovom području razvijeni potencijali za neke sportove i aktivnosti u kojim se jedino možete okušati u ovom delu zemlje. Manastir Rača, Stećci u Rastištu, Ostaci srednjovekovnog grada Solotnika, kao i crkva brvnara u Dubu su lokaliteti koje vredi posetiti tokom vaše posete Bajinoj Bašti. Tradicionalni hoteli, privatni smeštaj, kampovi, odmarališta i bungalovi na jezeru Perućac deo su ogromne ponude, a na vama je samo da izaberete tip smeštaja koji vam najviše odgovara. Bajina bašta smeštaj je tu da vam ponudi samo najbolju ponudu smeštajnih objekata i raznih apartmana. Za obožavaoce dobrog piva i  rokenrol svirki navešćemo nekoliko mesta koje ne smete zaobići ako se nađete u ovom gradu pokraj Drine: pivnica Hogar, pivnica Alas, pivnica Džeks i pivnica Cigla i Krigla. Jedan od najpoznatijih noćnih klubova u Bajinoj bašti je klub Troja 2. Ako ste ljubitelji modernijeg zvuka i popularne muzike, poseta ovom klubu mora biti obavezni deo vašeg boravka.

Novi Pazar – riznica bogate kulturne baštine

Novi Pazar je mesto koje neguje dugu tradiciju i istoriju.Ukoliko ste zainteresovani za banjski turizam, u okolini ovog grada nalaze se Novopazarska banja i Rajčinovića banja, koje svoje sadržaje i kapacitete čine dostupnim i tokom zimskih meseci. Kao što možete videti, sam Novi Pazar, ali i njegova okolina su puni zanimljivosti i istorijskih lokaliteta.Novi Pazar ima privilegiju da je okružen predelima izuzetne lepote, pa će ljubitelji prirode sigurno naći aktivnosti za sebe prilikom posete ovom kraju. Naša preporuka je da obavezno posetite i tvrđavu u Novom Pazaru, Petrovu crkvu, Altun-Alem džamija, kao i muzej Ras. Stan na dan Novi Pazar je tu da vam dodatno ulepša i upotpuni odmor u Novom Pazaru, kao i da vam pruži brzu uslugu i kvalitetan smeštaj. Naravno, dobar noćni provod, odlična atmosfera i muzika su uvek zagarantovani u ovom gradu. U centru grada se nalazi nekoliko odličnih kafića i barova u kojima možete slušati uživo muziku i ispijati sjajne koktele. Novi Pazar je savršeno mesto da nakon dana koji provedete u istraživanju znamenitosti, veče posvetite izlascima i dobrom, noćnom provodu.

Share via
Copy link