Lifestyle Poznati

Demi Mur se nakon 3 propala braka konačno smirila pored Srpkinje

demi-mur
Foto: Instagram/Demi Moore

Holivudska glumica Demi Mur bila je jedna od najlepših i najzodnijih žena Holivuda. Uprkos udvaranjima brojnih poznatih ličnosti, sreću je najpre našla sa s rokerom Fredijem Murom (1981.- 1985.) i nakon razvoda odlučila zadržala njegovo prezime.

Ona je usledio brak sa poznatim glumcem Brus Vilisom sa kojim je dobila troje dece.

Zatim, u njen šarm pao i jedan od tada najpopularnijih glumaca mlađe generacije, Ešton Kučer, koji je imao samo 25 godina kada su se prvi put sreli.

Demi je tada imala 40. Par je bio u braku 7 godina, a veza je bila prepuna uspona i padova.

U jednom trenutku glumica je pokušavala čak i da zatrudni, smatrajući da će to poboljšati njihov odnos, ali se priča završila gadnim razvodom nakon kog je Murova bila u teškoj depresiji.

Glavni razlog bio je taj što je Ešton bio neveran, a glumac je kasnije uplovio u vezu sa Milom Kunis, sa kojom je u međuvremenu dobio i decu.

Međutim, i Demi je pronašla svoju sreću. Naime, njeno srce osvojila je devojka iz naše zemlje, 44-godišnja stilistkinja Maša Mandžuka, piše Still.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masha Mandzuka (@mashamandzuka)

Njih dve su se prvih nekoliko godina viđale u tajnosti i pritom zajedno odgajale Mašinu ćerku Rumi, koju je stilistkinja dobila sa sprskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

Vremenom su prestale da se kriju, pa je Maša objavljivala i izjave ljubavi na društvenim mrežama.

„Obožavam te i ponosna sam što sam u tvom životu“, napisala je uz jednu zajedničku fotografiju.

I domaći i svetski mediji već duže vreme pišu da su njih dve zajedno još od leta 2017. godine, ali i da su jednom prilikom viđene u Beogradu. Ipak, u holivudskim krugovima se šuška da su Demi i Maša bliske još od 2014.

Maša, koja je inače suvlasnik njujorškog brenda Anda&Masha, ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući a je sarađivala sa zvezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz. Pritom, ona je prva žena s kojom su Demi dovodili u vezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masha Mandzuka (@mashamandzuka)

Kako stvari stoje, glumica i stilistkinja su još uvek u vezi, a brojni izvori potvrđuju da je Maša ta koja je Demi donela mir, ali joj i podigla samopouzdanje, što joj je bilo i te kako potrebno nakon svega što je prošla na polju ljubavi.

Ešton Kučer je jedan od omiljenih glumaca Holivuda, ali njegov put do zvezda nije bio nimalo lak

OGLAS

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link