Beograd Magazin

Beograđani, da li vas je sramota što ste tako besno trubili centrom grada?

Svako ko je barem jednom provozao automobil centrom našeg glavnog grada zna koliko situacija može da postane napeta i neprijatna. Nema prostora ni za najmanju grešku i oklevanje, a već na žuto svetlo semafora kreće orkestar sirena prvom u koloni. Zastajkivanja i neodlučnost izazivaju salvu besa kod ostalih učesnika u saobraćaju.

A šta kad se zastane da se pomogne nekom u nevolji? Jedan takav prizor juče je uhvaćen kamerom. Na njemu stariji gospodin zbunjeno stoji na prometnoj ulici dok niko ne obraća pažnju na njega, sve dok ne zastane jedan mladić.

Zastoj u saobraćaju istog trenutka izazvao je lavinu besa kod ostalih vozača. Tako, sve vreme snimka besni vozači trube dok žena i mladić sklanjaju deku sa ulice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on

– Takvog baticu za predsednika, evo prva glasam za njega.

– Veliki heroji malih života. Samo zato obožavam moj grad, jer ih ima još uvek.

– Svaka mu cast neka mi se javi ovaj momak da me ženi…

– Blago tvojoj majci… treba da bude ponosna kakvu ljudinu je rodila!! – komentariše se na društvenim mrežama, dok su ljudi istovremeno osuli drvlje i kamenje na sve koji su u tom trenutku trubili, prenosi portal Blic žena.

Pa, kada se sledeći put uhvatite za sirenu u kolima, razmislite dva puta i pogledajte oko sebe. Možda propuštate nešto mnogo važnije od trenutne gužve.

Apokaliptični snimci Parižana koji beže iz grada pre zaključavanja

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
62 Shares
Share via
Copy link