Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci, Škorpija i Ribe u 2023. godinu ulaze obasjani ljubavlju i divljenjem

devojka-zima-srca

Kraj godine je period uzbuđenja, praznika, ljubavi i pozitivnih vibracija. Period kada neke stvari ostavljamo iza sebe, a usvajamo one nove i pozitivne koje nam mogu ulepšati i obogatiti sledeću godinu.

Neretko donosimo važne životne odluke od Nove godine koristeći u međuvremenu, decembar za još malo „opuštanja“ i povlađivanja sebi.

Astrolozi ističu da će neki horoskopski znaci imati posebnu sreću krajem 2022. godine, šanse i prilike da iskoriste ovaj period na najbolji mogući način.

Ovan

Kraj godine će za Ovna biti mesec odmora, kada se možete opustiti i ne razmišljati o poslu. Radosni ste i dobro se osećate u svojoj koži. Lako se može desiti da primate neke neočekivane ali dobre vesti od nekoga iz daleka. Uživajte u poslednjim danima 2022. jer je druga polovina decembra posebno beričetna za vas.

Ako vam se učini da stvari ne idu baš tako idelanom putanjom, samo zastanite i sačekajte da nalet sumnje prođe.

Blizanci

Blizance očekuje dugo očekivani uspeh na poslu. Ovo je vreme kada će sav vaš trud biti prepoznat i nagrađen. Sledi vam povišica ili bonus a nije isključeno ni unapređenje.

Dobro razmislite hoćete li prihvatiti ponudu s obzirom na vašu potrebu da se ne umarate previše posebno na poslu. Ne zaboravite da ste sebi obećali da ćete više vremena posvetiti porodici.

Škorpija

Škorpije očekuje povoljan period za kupovinu i finansije. Ako dugo tražite da kupite neku značajniju stvar poput auta ili nekretnine, kraj godine može biti povoljan za dobre prilike.

Nije loše ni ostaviti sve kupovine za januar 2023 s obzirom na to da bi u decembru mogli, sasvim neočekivano, da dobijete novac na poklon.

Ribe

I ovaj grad godine, Ribe koriste za putovanja, druženja sa prijateljima, pozorište i sedeljke što im donosi neizmernu radost. Srećete se sa onima sa kojima se davno dogovarate oko susreta. Konačno ćete uspeti u nameri da provedete vreme s nekim ko vam mnogo znači a koga, po vašem mišljenju, često zapostavljate.

Slobodne Ribe možda dobiju šansu da upoznaju nekog zanimljivog i započnu novu ljubavnu priču. Ribe koje su u vezi se mogu odlučiti za važan korak u razvoju odnosa sa partnerom.

Najluđi horoskop za novogodišnju noć

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

884 Shares
884 Shares
Share via
Copy link