Lifestyle

Ljubav koja je trajala danima ili satima: Najkraći brakovi poznatih

Navikli smo da nas poznate ličnosti iznenađuju svojim nesvakidašnjim potezima. Pod pritiskom slave i života koji je praćen dobrom zabavom, alkoholom a često i narkoticima, mnogi od njiha učine nešto posle čega se gorko kaju. Tako, recimo, olako ulaze i u brakove koji se završe nakon samo nekoliko dana ili čak sati. Evo nekih od najkraćih brakova poznatih faca.

Rudolf Valentino i Džin Aker: 1 dan

Jednog davnog dana u novembru 1919. godine Valentino se oženio sa Džin Aker. Brak je potrajao svega jedan dan i važi kao jedan od najkraćih brakova u istoriji Holivuda. Razlog razvoda je bio zaključak da se premalo poznaju. Naime, poznavali su se svega nekoliko dana.

Za Za Gabor i Felipe De Alba: 1 dan

Pokojna Za Za je takođe rekorderka. Glumica je imala devet propalih brakova pa je teško proceniti ko je zapravo bio ljubav njenog života.

Britni Spirs i Džejson Aleksander: 55 sati

O ovom se braku pisalo po svim tabloidima. Pevačica se iz obesti venčala sa svojim prijateljem iz detinjstva u Las Vegasu, da bi, na kraju, brak bio poništen samo par dana kasnije.

Šer i Greg Allman: 9 dana

Dvoje muzičara se venčalo 30. juna 1975., a 9. jula iste godine su podneli zahtev za razvod. Zahtev im je bio odbijen pa su predali novi zahtev u novembru. Razvod je bio konačan u januaru iduće godine.

Dru Barimor i Džeremi Tomas: 29 dana

Holivudska glumica nema neke sreće s brakovima. Iako ni brak sa Tomom Grinom nije trajao dugo, ovaj sa Tomasom je trajao još kraće. Brak je trajao manje od mesec dana, a razvod je bio konačan nakon manje od godinu dana od venčanja.

Oni su ispisali najlepšu i najtužniju holivudsku priču

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link