Magazin Novi Sad

HIT oglas: Čuvanje dece za vreme Exita, đuskanje, igranjac i pranje zubića (FOTO)

Exit naslovna
Foto: Luftika

Julsko sunce opako prži, zidove se tope, a zna se da je druga nedelja najvrelijeg meseca u godini rezervisana za početak najveće žurke u gradu i zemlji – Exit festival.

Prvi kamperi i posetioci festivala polako stižu u Novi Sad, a program na tvrđavi počinje u četvrtak, 7. jula i trajaće naredna 4 dana.

Festival svakako donosi priliku našim sugrađanima za dodatnu zaradu, pa se mnogi odlučuju da ponude svoje stanove i sobe posetiocima festivala, taksisti lagano trljaju ruke, a spremni su i prodavci pića, raznih suvenira i drangulija koji će svoj asortiman izložiti na putu do tvrđave.

Exit rege stejdž
Foto: Luftika

Mnogi od prvih egzitaša sada su sredovečni porodični ljudi, a ako požele da se podsete kako izgleda dobar provod na Đavi i na kratko se vrate u mladost – postavlja se večita dilema – šta sa klincima?

Upravo je tu sa svojom ponudom „uleteo“ jedan dovitljivi novosadski preduzetnik, koji je mislio na roditeljske muke prekaljenih posetilaca Exita, koji žele da partijaju do ranog jutra.

Exit sunce brutalna
Foto: Luftika

Naime, on se odlučio da na društvenim mrežama ponudi svim zainteresovanim roditeljima usluge noćnog čuvanja dece u vreme trajanja festivala. Ponuda čuvanja dece je aktuelna od 7. do 10 jula, a naveden je i detaljan program, koji počinje uveče u 19 časova i traje do 12 časova sledećeg dana.

Exit čuvanje dece
Foto: TWITTER / SCREENSHOT

U program su uključeni večera, đuskanje u muziku, pranje zubića, priča za laku noć, a ujutru je predviđeno razgibavanje, doručak, igranjac u dvorištu i užina do dolaska roditelja po decu.

Kako je naveo jedan korisnik Tvitera koji je objavio ovu ponudu, sigurno je bivši „afteraš“ smislio ovaj biznis plan, obzirom na to da je predviđeno preuzimanje dece između 11.30 i 12 časova.

Izvor: Blic

Vreli muzički jul u Novom Sadu – od avangarde Lajbaha do ludih noći na Exitu (FOTO, VIDEO)

283 Shares
283 Shares
Share via
Copy link