Magazin Srbija

Član Kriznog štaba Vesić izvinio se što je kršio mere Kriznog štaba

goran-vesic
Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Kriznog štaba Goran Vesić izvinio se na svom zvaničnom nalogu na Fejsbuku zbog toga što je bio o na proslavi u FK Crvena zvezda ne poštujući epidemiološke mere koje je propisao Krizni štab čiji je on član.

Sve jasno u prvoj rečenici? Odlično.

„Izvinjavam se svima koje je moj postupak povredio.

Nisam mogao da znam šta će se dogoditi u klupskom hotelu koji se nalazi u okviru kompleksa stadiona.

Da sam znao sigurno ne bih došao“, napisao je Vesić na svom zvaničnom nalogu na Fejbsuku.

On je rekao da je Komunalna milicija reagovala na osnovu anonimne prijave građana oko 22.30 sati i postavio je sliku – dokaz da je Zvezda kažnjena sa 300.000 dinara zbog nepridržavanja mera.

„Posle sinoćne pobede mog kluba nad Partizanom i osvojene titule došao sam u klupski hotel koji se nalazi na stadionu u kome su bili igrači, stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem i rukovodstvo kluba sa Svetozarom Mijailovićem i Zvezdanom Terzićem.

Čestitao sam im osvojenu titulu jer oni su moji prijatelji“, napisao je Vesić.

Велики сам звездаш. Своје емоције не кријем. После синоћне победе мог клуба над Партизаном и освојене титуле дошао сам у…

Posted by Горан Весић on Thursday, April 8, 2021

Da podsetimo, Vesić je bio na proslavi pobede Crvene zvezde nad Partizanom u prostorijama kluba gde je bilo i žive muzike, što je neko snimio, a taj snimak je potom objavljen na društvenim mrežama.

On je kazao da su sedeli u poluotvorenom prostoru klupskog hotela sa terasom. Evo kako je to izgledalo.

„Primetio sam da su igrači pozvali muziku na proslavu. To nije u skladu sa epidemiološkim pravilima ali oni su mladi ljudi, koji su vakcinisani, i koji žele da proslave titulu. Ne mogu to da im zamerim“, naveo je Vesić.

Kaže da je, čim je to video, istog trenutka napustio hotel „kao što se vidi na snimku“.

„Niti sam slavio, niti pevao, niti sam tamo bio duže od nekoliko minuta. Jutros sam proverio i utvrdio da je Komunalna milicija intervenisala tokom večeri, prekinula muziku, a FK Crvena zvezda je kažnjena“, napisao je zamenik gradonačelnika.

Vesić je apelovao na odgovorno ponašanje svih ljudi u Beogradu i pozvao građanke i građane da prime vakcinu.

„To je jedini način da počnemo da živimo normalno i da se veselimo onako kako smo to nekada radili. Taj trenutak nestrpljivo čekamo i on će sigurno doći. Poznato je koliko se za to zalažem i zato sam osetio potrebu da se javno izvinim za svoj postupak“, naveo je Vesić.

Izvor: Beta

Za ‘njihovu decu’ Marakana, za ‘njih’ kafana, posle zašto kolo oko spomenika

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

935 Shares
935 Shares
Share via
Copy link