ck13
ck13.org
Dogadjaji Zabava

CK13 slavi deveti rođendan

Omladinski centar CK13 će u sredu 13. aprila proslaviti svoj deveti rođendan, a na slavljeničku žurku su pozvani svi. Najpre, od 20 časova, kao i svake srede, u klubu će se održati Zajednička veganska večera koju priprema kolektiv Otvorene kuhinje CK13. Nakon toga, u 21 sat počinje koncert sastava Deep Steady.

Deep Steady je novosadski instrumentalni ska/džez/rege bend, u kome sviraju muzičari iz bendova Lost Propeleros, Ringišpil, Rab L Khali, Microsonic i Saigon Express. Tu su gitarista Dušan Maurić, kontrabasista Vuk Čuvardić, Sava Botić na klavijaturama, Predrag Okiljević – tenor saksofon i bubnjar Marko Marić. Ulaznica je donacija za Deep Steady.

– Takođe, u nekom trenutku ove slavljeničke večeri nastupiće i ad hoc bend iznenađenja CK13. Oni će nas pre svega iznenaditi tajmingom i repertoarom, zato pozivamo sve da dođu na vreme da ne bi ništa propustili – najavljuju slavljenici.

Najavu za Koncert studenata Akademije potražite ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share