Horoskopski znakovi Horoskop

Čime šokirate partnera: Ovan nestrpljivošću, Vodolija tačnošću

Strelac

Nego šta će, nego da vas šokira, ako ste njegov partner. Uostalom, niste vi bilo ko, jer ste izabrani da vam Strelac osmišljava i ulepšava život. Adrenalin koji struji njegovim venama ubrizgava vam onog trenutka kada s njim sednete u njegov džip ili kad poželi dete s vama, iako bi već mogao da ima unuke ili ih zaista ima.

Ženski Strelac želi nova kola, jer hoće malo da putuje, mada može i avionom i to sa vama, ionako je „provalila“ da imate onu tajnu kreditnu karticu, a vi živeli u zabludi da to nikad neće saznati.

Jarac

Šokiraće vas kada vam u žaru objašnjavanja i raščlanjivanja poslovnih poduhvata i novih ideja, odjednom kaže kako već godinama želi da objavi već skoro napisanu knjigu ili ljubavni roman, da nastavi da slika svoje nedovršeno platno, komponuje muziku ili kako odavno mašta da dizajnira svoju modnu liniju ili otputuje negde sa vama.

Jarac će pripremiti teren za odlazak na zajednički put u Pariz ili Španiju, rezervisaće karte i raspitati se o uslovima boravka i provoda. Ipak, jednom se živi.

Ovo su najveće vrline i mane tvog muškarca

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

33 Shares
Share via
Copy link