Magazin

Ćerka Zorana Cvijanovića je sama skupila novac za fakultet, a otac je priložio 50$ (FOTO)

Ćerka čuvenog srpskog glumca Zorana Cvijanovića, Milena, danas je uspešna glumica i pevačica. Milena trenutno živi i radi u Los Anđelesu.

Milena se udala pre dve godine, na intimnoj svečanosti, pa ipak je na društvenim mrežama pobrala bezbroj pohvalnih komentara na svoj izgled.

Inače, nakon što je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske probleme nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac, piše portal Stil.

Zoranova ćerka je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Milena je ubrzo uspela da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Bolna ispovest Mandine udovice o njegovim poslednjim sekundama: Čula sam decu kako viču: „Kapetane, kapetane“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

211 Shares
211 Shares
Share via
Copy link