Izbori 2020 Magazin

Čeda Jovanović osvojio 0,3% glasova, pa sa Vučićem slavio u štabu naprednjaka

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije i predstavnik izborne liste „Koalicija za mir“, koja je na parlamentarnim izborima u nedelju osvojila 0,3 odsto glasova, viđen je na proslavi naprednjaka.

Ako je suditi po fotografiji koja se rapidno deli na društvenim mrežama, Jovanović se istinski radovao sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem, na izbornoj pobedi njegove stranke, piše portal Nova.rs.

Iako je Jovanović na izborima doživeo debakl, prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi smatraju “da će Jovanović uspeti da od Aleksandra Vučića ‘izmoli’ neku funkciju u budućoj vladi”.

Takođe, pojedini su stava da je ovakva situacija izvesna, s obzirom na to da lider LDP u poslednje vreme otvoreno podržava politiku naprednjaka.

Čedomir Jovanović nije odgovorio na pitane novinara portala Nova.rs otkud on na proslavi SNS i da li će možda učestvovati u radu nove Vlade, s obzirom na to da je Aleksandar Vučić najavio da će u Vladu pozvati i neke stranke koje nisu prešle cenzus.

Podsetimo, Srpska napredna stranka će u parlamentu imati 192 mandata, dok Liberalno demokratska partija nije prešla cenzus i ostaće bez mesta u Skupštini Srbije.

Morali su da prođu izbori, pa da nas preko Fejsbuka upozore na opasnost!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link