Horoskop Horoskopski znakovi

Brutalno iskreni: Ova 3 horoskopska znaka vas nikad neće slagati

Na laž, budimo iskreni, niko od nas nije imun. Svako kaže barem i najbezazleniju laž, a prosečna osoba iskrivi istinu 11 puta tokom sedam dana, pokazalo je istraživanje. Postoje ljudi koji najređe iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a evo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

„Bolje ružna istina nego lepa laž“, izreka je u koju neki veruju više, a neki manje. A sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

STRELAC

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strelac. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju da lažu. Ipak, Strelac zna da bude toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

devojka-zalazak
Pixabay.com

OVAN

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vredi „to što vidiš, to i dobiješ“.

VODOLIJA

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koja pripada grupi vazdušnih znakova. Poput Ovna, ni lepršava Vodolija ne voli da glumi i najbolje se ojeća kada može biti ono što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvek govori istinu.

Vodolijina težnja iskrenosti povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vas slagati samo da bi vam rekao ono što želite da čujete.

Evo koliko ste ludi prema zodijaku

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

686 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap