Horoskopski znakovi Horoskop

Brutalno iskreni: Ova 3 horoskopska znaka vas nikad neće slagati

Na laž, budimo iskreni, niko od nas nije imun. Svako kaže barem i najbezazleniju laž, a prosečna osoba iskrivi istinu 11 puta tokom sedam dana, pokazalo je istraživanje. Postoje ljudi koji najređe iskrivljuju istinu, odnosno najmanje lažu, a evo kojim horoskopskim znakovima pripadaju.

„Bolje ružna istina nego lepa laž“, izreka je u koju neki veruju više, a neki manje. A sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

STRELAC

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strelac. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju da lažu. Ipak, Strelac zna da bude toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

devojka-zalazak
Pixabay.com

OVAN

Još jedan vatreni znak poznat je svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vredi „to što vidiš, to i dobiješ“.

VODOLIJA

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koja pripada grupi vazdušnih znakova. Poput Ovna, ni lepršava Vodolija ne voli da glumi i najbolje se ojeća kada može biti ono što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvek govori istinu.

Vodolijina težnja iskrenosti povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vas slagati samo da bi vam rekao ono što želite da čujete.

Evo koliko ste ludi prema zodijaku

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

199 Shares
199 Shares
Share via
Copy link